Reprezentant vanzari cosmetice

Confidential

31-01-2010 | EXPIRA LA 06-02-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Firma de cosmetice (NOUA PE PIATA) bazata pe sistemul de vanzare directa. Comisionul dumneavoastra este de aproximativ 30%. De asemenea, prin recrutarea altor persoane ce doresc sa vanda produsele noastre, primiti bonus pentru fiecare nivel al retelei create de dumneavoastra. Persoanele selectate vor primi un email cu informatii suplimentare.


CERINTE

Persoane dinamice, majore fara conditii de studii, varsta sau locatie care isi doresc un venit suplimentar. Singura conditie care trebuieste indeplinita este sa aveti o conexiune la internet.


BENEFICII OFERITE

Castiguri raportate la nivelul de implicare al fiecaruia. Produsele sunt de calitate si au preturi mai mici decat firmele mari deja existente pe piata. Inscrierea ca si reprezentant nu genereaza atributii si obligatii suplimentare. Totul este transparent si foarte serios.
Catigurile din aceasta activitate va vor suplimenta veniturile existente in mod vizibil.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania noastra comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice si bijuterii prin sistemul de vanzari directe. Devenind reprezentant Metropolitan puteti castiga un comision echivalent cu 25% din vanzarile dumneavoastra. De asemenea, prin recrutarea altor persoane ce doresc sa vanda produsele noastre, primiti bonus pentru fiecare nivel al retelei create de dumneavoastra.