Director de Productie

SITECH

01-10-2007 | EXPIRA LA 31-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ve¿i fi responsabil de lansarea liniilor de produc¿ie, de alocarea sarcinilor c¿tre personal, de volumul de produc¿ie cât ¿i de prioritizarea comenzilor.
Pozi¿ia presupune conducerea ¿efilor de echip¿ ¿i a muncitorilor din cadrul sec¿iilor de produc¿ie.
Ve¿i avea în subordine o echip¿ de aproximativ 80 de persoane.
Ve¿i fi responsabil de asigurarea produc¿iei la termen ¿inând cont de cerin¿ele de calitate ¿i de mediu.
Permanenta optimizare a proceselor de produc¿ie în ceea ce prive¿te echipamentele mecanice, tapi¿eriile ¿i asamblarea va constitui una dintre responsabilit¿¿ile dumneavoastr¿.
Strânsa colaborare cu Directorul de Fabric¿ este esen¿ial¿. Ve¿i raporta direct Directorului General din Germania.


CERINTE

Candidatul ideal va avea studii universitare tehnice sau mecanice în domeniul textilelor sau într-un domeniu similar (preg¿tire comercial¿/ economic¿ ¿i experien¿¿ tehnic¿).
Experien¿a negocierii cu angaja¿ii ¿i sindicatele constituie una dintre cerin¿e.
Abilit¿¿ile dumneavoastr¿ de conducere au fost demonstrate cu succes într-un mediu de produc¿ie din domeniul textilelor (c¿ut¿m candida¿i cu experien¿¿ în coordonarea unei echipe f¿r¿ ca experien¿a într-o pozi¿ie similar¿ s¿ constituie o cerin¿¿ obligatorie).
O bun¿ cunoa¿tere a limbii germane sau engleze este necesar¿.
Dac¿ sunte¿i o persoan¿ organizat¿ ¿i eficient¿ cu spirit analitic ¿i stil de lucru structurat al¿turi de abilit¿¿i antreprenoriale ¿i orientare c¿tre costuri ¿i rezultate, atunci pute¿i deveni candidatul ideal.
Suntem în c¿utarea unei persoane care s¿ dovedeasc¿ ini¿iativ¿, deschidere, diploma¿ie, spirit de echip¿, bune abilit¿¿i interpersonale cât ¿i o conduit¿ proactiv¿ ¿i dinamic¿.


BENEFICII OFERITE

Clientul nostru v¿ propune o pozi¿ie atractiv¿ ¿i perspective excelente de dezvoltare a carierei.


DESCRIEREA FIRMEI

Apar¿inând în totalitate de grupul VW, clientul nostru SITECH este o companie international¿ care produce scaune auto moderne. Compania sus¿ine inova¿ia a¿a încât calitatea ¿i func¿ionalitatea devin principiile de baz¿ care ghideaza dezvoltarea ¿i crearea produselor. Pentru a asigura o dezvoltarea continu¿, compania caut¿ s¿ angajeze, pentru noua baz¿ de produc¿ie din Deta, o persoan¿ motivat¿ care s¿ preia rolul de Director de Productie.