AGENT DE VANZARI -judetul Caras Severin

SC ZAREA SA

22-09-2015 | EXPIRA LA 22-10-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Este responsabil cu realizarea targetelor, identificarea de oportunitati in depasirea acestora si atingerea obiectivelor proprii in scopul atingerii obiectivelor de vanzare la nivel de companie.
- Intermediaza alaturi de distribuitor relatia contractuala cu clientiide tip TT in scopul atingerii obiectivelor contractuale.
- Intocmeste si preda catre Area Sales Supervisor raportul saptamanal pe obiective specifice, actiuni concurenta si probleme piata in scopul sustinerii luarii de decizii manageriale.
- Stabileste zilnic si saptamanal impreuna cu Area Sales Supervisor routing-ul zilnic de vizitare al clientilor, viziteaza clientii finali conform modalitatilor si actiunilor de abordare si relationare stabilite de Directorul Zonal de Vanzari, in scopul atingerii obiectivelor de vanzare ale companiei.
- Comunica distribuitorilor si clientului final (atunci cand este cazul) actualizarea ofertelor, promotiile si apariatia produselor noi in scopul asigurarii unei bune informari a pietei si atingerii obiectivelor de vanzare ale companiei.
- Este responsabil cu implementarea promotiilor in scopul atingerii obiectivelor stabilite pe campaniile de promovare.
- In cadrul vizitelor efectuate alaturi de distribuitori, verifica stocurile clientilor, ia comanda acestora alaturi de agentul de vanzari al distribuitorilor si intervine in ajustarea acesteia atunci cand este cazul in scopul realizarii targetelor lunare si atingerii obiectivelor de vanzare stabilite la nivel de companie.
- Este responsabil cu asigurarea mercantizarii si a unei pozitionari cat mai bune a produselor la raft in scopul largirii gamei de produse vandute.
-Cautam o persoana cu domiciliul stabil in mun.RESITA.


CERINTE

- Minim studii medii
- Experienta in vanzari
- Disponibilitate pentru deplasari in judet


BENEFICII OFERITE

- Postul este full-time cu contract de munca pe perioada nedeterminata
- Salariu fix+ bonus din vanzari
- Telefon de serviciu


DESCRIEREA FIRMEI

Company member of Schloss Wachenheim Group, Germany.
The leading world-wide company on sparkling wines production.