Programator web (php, mySQL)

Active Labs

26-01-2009 | EXPIRA LA 01-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

E simplu: daca stii php si mySQL si iti place da-ne un semn!


CERINTE

...bunul simti si un amestec balansat intre pasiune pentru generat macaroane web-based de tip ...101010111010..., initiativa, asteptari mari de la propria-ti persoana, placerea de a fi parte dintr-o echipa, putere mare de invatare, cunostinte bune de php si mySQL sunt de ajuns pentru a stii ca te potrivesti cu ceea ce cautam pentru partenerul nostru - companie software in continua dezvoltare din Tg. Mures.


BENEFICII OFERITE

Active Labs te ajuta sa iti gasesti jobul care ti se potriveste!

Partenerul nostru iti pune la dispozitie un mediu de lucru profesionist, oportunitati reale de dezvoltare, sustinere in formare si instruiri.


DESCRIEREA FIRMEI

Active Labs furnizeaza servicii de consiliere in cariera pentru persoane, solutii eficiente pentru gestiunea si dezvoltarea resurselor umane - de la selectie si plasare personal, pana la sisteme de evaluare a performantelor, avansare in cariera sau programe de analiza organizationala - pentru mediul de business si programe de instruire dintre cele mai specializate.

Suntem onorati sa va fim alaturi cu:
Solutii pentru persoane - consiliere in cariera furnizata de specialisti instruiti de autoritati acreditate si recunoscute pe plan mondial in cadrul unor programe de formare speciala.

Solutii pentru companii - servicii de management si dezvoltare a resurselor umane pentru un mediu dinamic, cu oportunitati si provocari demne de o piata a muncii in continua crestere, diversificare si adaptare la standarde internationale.

Instruire - programe de instruire predefinite (sistem - in house- sau deschise) sau create pe baza nevoilor de dezvoltare ale clientului (furnizate - in house- ).

Ne gasiti pe www.activelabs.ro.