Fotograf de Party Valcea

www.25H.ro

09-12-2012 | EXPIRA LA 08-01-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ca Fotograf 25H vei realiza galerii foto profesioniste in locatiile partenere.

Vei urmari atmosfera in cluburile / puburile sau la evenimentele la care vei lua parte si te vei asigura ca cele mai importante momente sunt surprinse in fotografiile realizate.

Vei realiza in mod profesionist fotografiile, conform indicatiilor clientilor, fara a deranja clientii prezenti in club /pub.

Vei trimite in timp util fotografiile realizate pentru a fi incarcate pe site cat mai repede.

Te vei implica activ in toate evenimentele la care te vom solicita si vei participa la dezvoltarea echipei Fotografii 25H.ro.


CERINTE

Daca te-ai decis sa aplici trebuie sa stii ca nu vom contacta decat candidatii care detin un aparat foto DSLR sau similar. Obiectivele specializate si blitzul extern sunt avantaje in selectia finala.

Trebuie sa-ti placa viata de noapte si sa fii dispus(a) sa participi la evenimente dupa miezul noptii. Cele mai multe evenimente se petrec noaptea.

Daca detii un autoturism si esti dispus(a) sa-l folosesti pentru deplasarile la unele locatii, e si mai bine. Costurile transportului iti vor fi decontate, insa e bine sa poti ajunge in timp util la locatiile mai indepartate.

Trebuie sa arati seriozitate si sa te comporti profesionist. Termenele de trimitere a pozelor sunt obligatorii, la fel si orele la care trebuie sa fii in locatiile atribuite.


BENEFICII OFERITE

CAT PRIMESTI?
In functie de implicare vei putea castiga mai mult sau mai putin. Seriozitatea, dedicarea si profesionalismul vor fi definitorii in stabilirea nivelului de remuneratie. Adica, daca fotografiile realizate de tine vor fi multumitoare, si locatiile si venitul vor fi la fel. Daca nu vei livra calitate si seriozitate... nu vom putea colabora.

CE PRIMESTI?
- Consumatie in locatiile atribuite.
- Intrare libera la evenimente.
- Decontarea transportului in afara orasului, atunci cand esti "in misiune".
- Vom organiza periodic teambuildinguri si cursuri pentru sudarea si perfectionarea echipei.
- Lunar vom premia performantele deosebite si vom stimula performanta.
- Vei face parte dintr-o echipa tanara si dinamica si vei cunoaste o multime de persoane interesante, care te vor ajuta sa iti faci o cariera frumoasa in fotografie.

In plus, pentru a fi un fotograf complet trebuie sa faci poze in cluburi. Cele mai grele conditii sunt adunate in aceste locatii (fum, intuneric, oamenii se misca mereu, nu ai unghiuri ideale, trebuie sa surprinzi momentul si in acelasi timp sa incadrezi bine si sa focalizezi corect). Daca reusesti sa faci poze bune in aceste conditii, poti sa faci oriunde. E o experienta deosebita.


DESCRIEREA FIRMEI

www.25h.ro - Cel mai mare si complet Ghid on line din ROMANIA. Peste 25 orase, peste 200.000 de poze din cluburi, premii, top 10, evenimente, dj, horoscop.