Manichiurista-pedichiurista

Crazy Girls Beauty

11-03-2012 | EXPIRA LA 10-04-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Firma romana qatareza angajeaza manichiurista-pedichiurista pentru strainatate (Doha - Qatar)
responsabilitati:
manichiura-pedichiura clasica
manichiura-pedichira spa,
manichiura cu gel,
pictura pe unghie


CERINTE

seriozitate, profesionalism, spirit de echipa, aspect fizic placut si ingrijit, vorbitoare de limba engleza


BENEFICII OFERITE

1000 $ , cazare , asigurare medicala, transport ,


DESCRIEREA FIRMEI

Salon de infrumusetare pentru Doamne si Domni.

CRAZY GIRLS BEAUTY este un “boutique” salon situat central care are o echipa talentata, creativa si experimentata gata sa te rasfete si sa iti asigure servicii la standarde internationale folosind produse de calitate internationala.

Va invitam sa veniti la salonul nostru, decorat cu gust, in stilul French ART DECO, si sa va bucurati de o ceasca de ceai Organic in timp ce noi ne pregatim pentru dumneavoastra.

La CRAZY GIRLS BEAUTY credem ca nu toate persoanele au aceleasi nevoi si de aceea avem o echipa de stilisti care sa stea de vorba cu fiecare dintre dumneavoastra si sa va sugereze ce vi s-ar potrivi cel mai bine.

Oferim sevicii de coafor, frizerie, cosmetica, manichiura-pedichiura, nail art,tratamente faciale, tratamente corporale, electrostimulare, masaj, bronzare organica.
Produse folosite : Wella, L'oreal, Joico, Orly,Opy, Holly Land Cosmetics, Bruno Vassari. Aparatura din dotare este de la Rowe, Top Line, Contrast
Va invitam si la magazinul CRAZY GIRLS ( langa salon), unde veti putea gasi haine de dama, lenjerie Pierre Cardin, genti si curele de piele, coliere, bratari, cercei, saluri si esarfe.Suntem siguri ca de fiacare data veti gasi ceva care sa va incante privirea.