Tapiter

BAUVEST GRUP

27-12-2011 | EXPIRA LA 27-12-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Participa activ in procesul de productie, in cadrul atelierului de tapiterie


CERINTE

Experienta in tapiterie si in utilizarea utilajelor si instrumentelor profesionale din domeniu


BENEFICII OFERITE

Salariu fix


DESCRIEREA FIRMEI

Activitatea societăţii comerciale Bauvest este concentrată pe producţia de scaune şi fotolii cu multiple destinaţii: birouri, hoteluri şi restaurante, baruri şi cafenele, cinema, teatru, săli de spectacole sau de aşteptare, bucătării şi terase, etc. În completare, firma comercializează o gamă largă de accesorii, mese, cuiere şi alte mici piese de mobilier.
Fondată în 1996, compania Bauvest este un pionier pe piaţa producătorilor de scaune din România. Cu o experienţă de peste 15 ani pe această piaţă,sicietatea şi-a extins şi diversificat activitatea de producţie, fiind, la momentul actual, unul dintre pionii principali pe piaţa de scaune din România.
Preocupaţi permanent de găsirea de noi soluţii, mai confortabile şi mai bine calibrate pe nevoile diferite ale diverselor categorii de clienţi, firma Bauvest şi-a diversificat continuu producţia şi realizează, în prezent, 2 game de produse: Bauvest şi ECCE. Ambele game includ produse din următoarele categorii: scaune manageriale, scaune ergonomice, scaune de aşteptare, scaune bistro şi colectivităţi (diverse).