Consultant vanzari-ofertare

SC GLASS EXPERT SRL

17-03-2015 | EXPIRA LA 18-03-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Intretine relatia cu clientii;Preia si prelucreaza datele pentru intocmirea ofertelor;Gaseste si ofera potentialului client solutiile tehnice adecvate proiectului vizat;Consiliaza clientii in procesul de vanzare;Urmareste contractele incheiate pana la finalizare;Mentine o legatura permanenta cu celelalte departamente, asigurandu-se de respectarea termenelor stabilite in contract.Monitorizeaza aspectul financiar pe intreaga derulare a proiectului, astfel incat clientul sa achite in termen sumele datorate.


CERINTE

- Experienta pe o pozitie similara, constituie avantaj;
- Cunostinte operare PC: AUTOCAD,Word, Excel;
- studii superioare tehnice;- abilitati de comunicare si persuasiune superior dezvoltate; - capacitatea de organizare a activitatii, de planificare in functie de obiective;- focusare pe rezultate;- obiectivitate si acuratete in prezentarea informatiilor;- management adecvat al impresiei interpersonale;- cunostinte de limba engleza;


BENEFICII OFERITE

- Salariu motivant;- Telefon de serviciu;- Training;


DESCRIEREA FIRMEI

Glass Expert SRL a fost fondata in anul 2002 avand in totalitate capital autohton si are ca principal obiect de activitate prelucrarea si finisarea sticlei plane.
Tehnologia de ultima generatie a utilajelor din hala de productie permit prelucrari variate ale sticlei, taiere la dimensiuni exacte si finisare deosebita. Cei 3000 mp din hala de productie asigura spatiul necesar prelucrarilor diverse : finisarea cantului, sablare mecanica, laminare, emailare, curbare, gaurire, decupare, lipire in camp U.V. Cuptorul de securizare TAMGLASS completeaza capacitatea Glass Expert de prelucrare a sticlei plane. Departamentul tehnic al Glass Expert ofera solutiile specifice fiecarui proiect in parte, adecvate bugetelor si preferintelor. Feroneria pe care o furnizam odata cu montarea reperelor de sticla, este produsa de firme de renume si respecta Normele Europene in vigoare.Punerea in practica a solutiilor tehnice este asigurata de echipa noastra de montaj, seriozitatea si eficienta fiind argumente care ne recomanda.

Certificarea ISO 9001 acordata la inceputul anului 2010, reprezinta un plus de incredere in calitatea produselor oferite de Glass Expert.