Web Developer

OK SERVICE CORPORATION SRL

31-12-2010 | EXPIRA LA 06-01-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dezvoltarea de produse si aplicatii web, in conformitate cu specificatiile primite.


CERINTE

- Studii universitare finalizate
- Tehnologii WEB: PHP, CSS, JavaScript, HTML/DHTML, AJAX
- Cunostinte de baze de date relationale (MySQL)
- Spirit proactiv, loialitate
- Capacitate de integrare si de lucru in echipa
- Orientare catre rezultate si respectarea termenelor
- Linux la nivel de administrare site
. Limba engleza - nivel mediu-avansat; abilitati de comunicare

Constituie un avantaj customizarea de CMS-uri (Wordpress, Joomla, CmsMadeSimple etc)


DESCRIEREA FIRMEI

Fondata in 1991, OK Service Corporation se afla de 19 ani in serviciul organizatiilor romanesti publice si private. Intreaga sa activitate a fost si este dedicata organizarii de programe de instruire si perfectionare de scurta durata - cursuri scurte si seminarii. A fost primul furnizor autohton privat al acestui tip de invatamant de perfectionare profesionala din Romania.
Astazi, OK Service Corporation este liderul pietei romanesti de instruire prin intermediul cursurilor de scurta durata. Programele abordează o paletă diversă de domenii precum: finanţe, contabilitate, management, strategia afacerilor, managementul resurselor umane, marketing şi comunicare, managementul schimbării organizaţionale, integrare europeană, dezvoltarea abilităţilor manageriale. Compania derulează în cooperare cu universităţi sau alte organizaţii de învăţământ de prestigiu din întreaga lume, programe de instruire/documentare adresate managerilor români în scopul racordării performanţelor acestora la cele mai bune teorii şi practici la nivel internaţional.
De asemeni, este acreditata de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii prin Comisia de Autorizare C.N.F.P.A., in conformitate cu OG 129/2000 republicata. Pe plan international, OK Service Corporation este membru al I.F.T.D.O. (International Federation of Training and Development Organisations) si I.S.P.I. (International Society for Performance Improvement).