Warehouse Coordinator

CALSONIC KANSEI ROMANIA

03-10-2013 | EXPIRA LA 02-11-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Titularul postului isi va desfasura activitatea in cadrul departamentului de Planificare & Logistica in subordinea Coordonatorului de Logistica.
Acesta va coordona o echipa formata din 35 de persoane (manipulanti marfa, stivuitoristi si Team Leaderi).

Supervizeaza procesele de aprovizionare/depozitare/livrare pentru buna desfasurare a activitatii de productie;
Supervizeaza evidenta pentru toate materialele inregistrate in sistemul intern, cat si depozitate, si este direct responsabil de evitarea eventualelor diferente de inventar;
Supervizeaza incarcarea / descarcarea livrarilor de materii prime si materiale;
Elaboreaza si gestioneaza instructiunile de lucru (SOS-uri), asigurand implementarea si respectarea acestora in aria de responsabilitate;
Se asigura ca fiecare material receptionat, este conform cantitatii specificate in documentele de livrare (ex. factura , CMR) pentru a asigura prezenta materialelor conform datelor primite – si ca sunt intelese de catre subalterni aceste reguli.
Se asigura de exploatarea corespunzatoare a flotei de stivuitoare si utilaje de ridicat aflate in responsabilitatea Dept. Logistica;
Verifica daca echipamentul de lucru (stivuitoare si transpaleti) sunt in conditii bune de operare, si ia atitudine in situatie contrara.
Sa indeplineasca orice alte sarcini profesionale cerute de superiorul ierarhic sau de catre conducerea Companiei, cu respectarea termenelor indicate, dupa caz.


CERINTE

Studii Universitare (Tehnic/Economic) – reprezinta avantaj;
Familiar cu materialele de baza;
Cunostinte bune de depozitare, tehnici de manipulare si reguli de protectie a muncii si mediului;
Limba Engleza – nivel de comunicare;
Excelente abilitati de comunicare;
Bune abilitati interpersonale, de coordonare si motivare;
Orientat catre munca in echipa;
Capabil sa prioritizeze activitatile.


BENEFICII OFERITE

Persoanele interesate pot aplica direct la: ckro.recruitment@ckeurope.com


DESCRIEREA FIRMEI

Calsonic Kansei is a global comprehensive automotive parts manufacturer with a strong tradition in providing high quality products and constantly bringing new value through involvement and innovation.
Calsonic Kansei Romania strives to seek out high potential candidates in order to develop true professionals that can help our company grow and achieve targets.
We, the people working for Calsonic Kansei Romania, seek to create a professional working environment in which employees can learn and develop themselves both professionally and personal, and by doing so increasing motivation throughout the recognition of every team member's efforts.