Translator roman-rus, rus-roman

S.C. PETROTEL - LUKOIL S.A.

04-02-2008 | EXPIRA LA 05-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

Pentru a ocupa acest post, trebuie sa corespundeti urmatoarelor cerinte:
-sa aveti studii superioare
-sa cunoasteti excelent limba rusa
-sa cunoasteti bine limba engleza
-sa aveti experienta de minim 2 ani in traduceri scrise si sincron roman-rus, rus-roman
-sa fiti o persoana organizata, empatica, cu simt diplomatic dezvoltat
-sa fiti o persoana dinamica, disponibil pentru un program flexibil

Daca v-ati recunoscut in descrierea de mai sus, trimiteti CV in limba romana, respectiv rusa la adresa de email: ANagy@Petrotel.lukoil.com, mentionand la tema: Aplicat pentru postul de translator roman-rus, rus-roman.

Important! Vor fi luate in considerare doar CV-uri, care au fost editate in ambele limbi mentionate mai sus!


BENEFICII OFERITE

Va oferim pe langa un salariu competitiv, tichete de masa, prime, alte beneficii, oportunitati reale de dezvoltare profesionala, intr-un mediu interesant, stimulent.


DESCRIEREA FIRMEI

S.C. PETROTEL - LUKOIL S.A. este una dintre cele mai mari rafinarii din Romania, filiala companiei LUKOIL, cu peste 100 de ani de experienta in domeniu.
In anul 2007, ne-am situat pe pozitia 1 in topul excelentei in Afaceri, in categoria industrie, intreprinderi foarte mari. Acest loc pe langa tehnologia moderna, este datorata echipei noastre valoroase, oamenilor care muncesc cu perseverenta, pentru scopul comun de a realiza obiectivele de business.
Cea mai valoroasa resursa a noastra este omul. Astfel motivarea, stimularea fiecarui salariat este o preocupare continua a conducerii Societatii.

Daca considerati ca valorile noastre sunt si ale Dumneavoastra, va asteptam sa va alaturati echipei noastre pe perioada unui proiect cu durata de minim 1 an si jumatate! In cazul multumirii reciproce, dupa derularea programului va oferim alte posibilitati de afirmare!