Tehnician intretinere

SC Romania Hypermarche SA

30-06-2022 | EXPIRA LA 06-07-2022

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vrei un job bun si ai experienta in domeniul electricitatii? Hai in echipa noastra!


CERINTE

Verifici si asiguri functionarea echipamentelor si instalatiilor din magazine, realizezi reparatii in magazin si birouri, intervii pentru remedierea anomaliilor/defectiunilor pentru instalatiile, masinile, utilajele si echipamentele magazinului, sustii activitatea comerciala a magazinului.

Pregatirea de electrician constituie un real avantaj!


BENEFICII OFERITE

Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile, formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica, lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucruI.

Iti poti depune CV-ul la serviciul clienti din magazin, trimite la recrutare@cora.ro sau suna la 0747012938. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!