Tehnician intretinere

SC Romania Hypermarche SA

22-05-2022 | EXPIRA LA 10-06-2022

RESPONSABILITATI

Avem nevoie de tine sa verifici si sa asiguri functionarea echipamentelor si instalatiilor din magazine, sa realizezi reparatii in magazin si birouri, sa intervii pentru remedierea anomaliilor/defectiunilor pentru instalatiile, masinile, utilajele si echipamentele magazinului, sa sustii activitatea comerciala a magazinului.


CERINTE

Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor la Cora Ploiesti!


BENEFICII OFERITE

Iti oferim: un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile, formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica, lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucruI.

Iti poti depune CV-ul la serviciul clienti din magazin, trimite la recrutare@cora.ro sau suna la 0374815495. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!