Planificator

Golden Foods Snacks SRL

23-01-2017 | EXPIRA LA 22-02-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Creeaza si elibereaza in SAP „modulul Planificarea Productiei” comenzile zilnice de productie in urma analizei stocului de produs finit si in functie de tinta saptamanala pentru a asigura mentinerea nivelului de stoc stabilit si pentru a evita produse nelivrate la nivel de companie.
- Verifica: componentele produsului si suficienta materialelor aferente (stocurile de semifabricat, materii prime si ambalaje) pentru a nu emite comenzi eronate.
- Comunica cu planificatorul productie pe utilaje pentru a stabilii, daca este cazul, prioritatile sau alte detalii.
- Back-up pentru planificator productie pe utilaje in vederea efectuarii planului zilnic de productie.
- Primeste zilnic de la contabilitate, printeaza si opereaza in SAP transferuri manuale: nota de transfer de la DMP la Productie, nota de retur de la Productie la DMP, note transfer conform fise de neconformitate, nota de transfer suplimentara de la DMP la Productie, bonuri de consum din Productie, DMP, DPF si memo vanzari.
- Intocmeste rapoarte lunare conform procedurilor departamenului.
- Updateaza rapoarte de vanzari: produse nelivrate YTD, KE24 nelivrate, Vanzari YTD + OOS.


CERINTE

- Cunostinte avansate Excel;
- Cunostinte SAP;
- Lb. engleza nivel mediu - avansat;
- Persoana organizata;


BENEFICII OFERITE

fabrica este situata in loc. Filipesti de Padure - judetul Prahova.


DESCRIEREA FIRMEI

Golden Foods este un grup de 3 companii, active in 3 tari: Romania, Grecia si Ucraina. In total, avem peste 1000 de angajati si suntem prezenti in toate lanturile de magazine nationale si internationale. Producem, ambalam si distribuim in regiune o mare diversitate de produse, din 8 categorii diferite: Alune traditionale/ Arahide/ Alune nobile, Seminte, Fructe deshidratate, Pufuleti, Chipsuri din cartofi, Snacks-uri din porumb, Snacks-uri din paine, Fructe de mare uscate. Avem o grija permanenta pentru calitate si gust!