MASEUR - MESEUZA

ALOMED HEALTH

29-05-2010 | EXPIRA LA 04-06-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Maseurul / maseuza efectueaza masaje in cadrul clinicii, la sadiile acesteia, la domiciliul pacientilor si clientilor persoane juridice, asigurand servicii de caliate conform indicatiilor si aplicatiilor specifice stabilite de specialistii din cadrul Clinicii.

Colaboreaza cu celelalte departamente clinice, paraclinice si de laborator, precum si departamentul de Cosmetica medicala si Ingrijiri.

Maseurul / Meseuza participa la elaborarea strategiilor terapeutice in cadrul consultatiilor interdisciplinare, ofera solutiile din specialitatea sa si se preocupa de aplicatiile recomandate, pentru ingrijirea pacientilor prin terapii complexe.

Maseurul / Meseuza conlucreaza cu departamentele medicale si paramedicale de ingrijire a sanatatii, ingrijiri la domiciliu, modelare corporala, terapii pentru combaterea obezitatii si complicatiilor sale, oferind solutiile de masaj in sectiunile respective din cadrul programelor Clinicii.


CERINTE

Pentru a ocupa postul de Maseur / Meseuza in cadrul organizatiei noastre, acestia trebuie:

Sa aibe studii - cursuri de specialitate
Sa posede minim doi ani de experienta pe un post similar la o institutie de profil.
Sa poata aduce recomandari de la fostele locuri de munca precum si de la pacientii pe care i-a ingrijit

Sa fie o persoana implicata, deschisa, cu dorinta de dezvoltare personala si profesionala, cu bune abilitati de comunicare si relationare, atat in echipa Alomed Health cat si fata de pacientii si partenerii nostri.

Maseurul / Meseuza trebuie sa participe impreuna cu ceilalti colegi si cu managementul firmei la elaborarea programelor de terapie si promovare a acestora, sa aduca elemente de noutate din specialitate, sa contribuie la notorietatea Clinicii si sa fie fidel valorilor acesteia.

Kinetoterapeutul trebuie sa dovedeasca disponibilitate pentru programele Clinicii si munca in teren, corectitudine, devotament, loialitate si respect fata de pacienti.

Compania noastra ofera un mediu de lucru modern, motivant si dinamic, o echipa unita si competitiva in care exista comunicare deschisa, initiativa, respect, sprijin reciproc si dezvoltare personala si profesionala.


BENEFICII OFERITE

Clinica Alomed Health ofera o componenta salariala fixa si o parte variabila in functie de performante si realizari, implicarea in managementul si praxisul interdepartamental, contributia teoretica si aplicativa din specialitatea sa la activitatile Clinicii, alte bonusuri negociabile la interviu


DESCRIEREA FIRMEI

CENTRU MEDICAL POLICLINIC ALOMED HEALTH - MEDICINA DE FAMILIE - CARDIOLOGIE - ORL - PEDIATRIE - MEDICINA MUNCII - MEDICINA GENERALA

KINETOTERAPIE - RECUPERARE MEDICALA SI FIZIOTERAPIE - MASAJ MEDICAL - MASAJ DE INTRETINERE SI RELAXARE - TERAPIA MEDICALA SI ALTERNATIVA A OBEZITATII SI COMPLICATIILOR - TRATAMENTE COMPLEXE MEDICALE SI COSMETICE ANTICELILITICE