Environment, Health and Safety Coordinator

SC Calsonic Kansei Romania SRL

25-06-2012 | EXPIRA LA 25-07-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Planifica , organizeaza si faciliteaza implementarea sistemului de management H&S ca parte integranta a sistemului de management integrant Q, EH&S MS. (calitate – mediu – sanatate si securitate in munca).
Faciliteaza activitatea Comitetului de sanatate si securitatea muncii al carui membru este. Raspunde de monitorizarea si raportarea asupra activitatilor si deciziilor comitetului mentionat;
Acorda asistenta tehnica sefilor de departamente din cadrul organizatiei cu privire la cerintele Sistemului EH&S, reglementarile legislative in vigoare si normele si standardele interne privitoare la securitatea si sanatate muncii, Prevenirea si Stingerea Incendiilor; managementul de mediu, inclusiv in elaborarea de proceduri si instructiuni de lucru si operare necesare.
Raspunde de efectuarea verificarii starii de sanatate a personalului la angajare, control medical periodic, la solicitarea companiei si de pastrarea dovezilor de efectuare a cestor verificari.
Raspunde de realizarea si actualizarea periodica a evauarilor de riscuri EH&S cu privire la facilitatile companiei ca si de corelarea acestora cu cerintele sistemului in acest sens.
Raspunde de realizarea instruirii si evaluarea acesteia, direct sau prin persoane desemnate a intregului personal al companiei si contractorilor in domeniul sau de specialitate – in toate situatiile cerute de lege si regulamente;


CERINTE

-


BENEFICII OFERITE

Oportunitatea de dezvoltare in cadrul unei companii multinationale aflate in plina dezvoltare.

Salariul se discuta la interviul final.


DESCRIEREA FIRMEI

Calsonic Kansei Romania s-a infiintat in luna iunie a anului 2006 in Ploiesti, activitatea de productie incepand cu luna august 2007. Printre produsele care se fabrica in Romania, se numara unitati de aer conditionat si radiatoare.