Educatoare

Scoala Internationala Spectrum

26-02-2011 | EXPIRA LA 20-03-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Gradinita Internationala Spectrum angajeaza educatori cu experienta de minim 3 ani. Angajarile se fac pana la sfarsitul lunii Februariei.
www.scoalaspectrum.ro


CERINTE

- Program prelungit 08:00 - 15:00
- Activitati extracuriculare
- Orele de Limba Engleza
- Completarea catalogului virtual (sistemul online de informare al parintilor)
- Ocupare individuala cu copii. (nr. maxim de elev pe grupe este 16)


DESCRIEREA FIRMEI

Scoala Internationala Spectrum Ploiesti aplica normele de invatamant europene, fiind in acelasi timp o gradinita cu profil romanesc, cu limba engleza intensiv, avand la baza Curriculum National pentru educatie timpurie.

Scopul nostru este de a crea cetateni cu o personalitate puternica, cu spirit civic, bine instruiti si pregatiti pentru viata.

Gradinita Internationala Spectrum Ploiesti a fost infiintata in anul 2010 bucurandu-se de o baza materiala conform standardelor europene si de un ambient educational specific varstei.

In anul scolar 2010-2011 conducerea Gradinitei Internationale Spectrum Ploiesti isi propune respectarea la un inalt nivel de catre personalul didactic si auxiliar a cerintelor din standardele de autorizare pe domenii si functii manageriale: curriculum, resurse umane, resurse materiale, managementul clasei, proiecte si programe, perteneriate, imagine.