Brutari, patiseri si lucratori Cora Ploiesti

SC Romania Hypermarche SA

17-09-2021 | EXPIRA LA 17-09-2021

RESPONSABILITATI

Cautam brutari, patiseri si lucratori comerciali pentru hipermarketul nostru din Ploiesti!


CERINTE

Ajuta-ne sa oferim clientilor nostri o experienta placuta la cumparaturi! Experienta nu este necesara! Poti avea nevoie de calificare pentru posturile de brutar si patiser.


BENEFICII OFERITE

Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru.
Iti poti depune CV-ul la serviciul clienti din magazin, trimite la recrutare(a)cora.ro sau suna la 0374.815.495. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!