Consilier juridic

S.C. PETROTEL - LUKOIL S.A.

04-02-2008 | EXPIRA LA 05-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

O conditie importanta pentru a ocupa acest post este cunoasterea buna a limbii ruse!

Trebuie sa corespundeti si urmatoarelor cerinte:
- sa aveti studii superioare de specialitate, de preferat finalizate in Romania, si cetatenie romana
- sa aveti cunostinte intemeiate in domeniul legislatiei muncii, experienta in recuperarea creantelor, in incheierea si urmarirea contractelor, si in fata instantelor judecatoresti
- sa aveti cunostinte intemeiate de operare PC
- sa fiti o persoana organizata, cu simt diplomatic dezvoltat
- sa stiti sa pastrati informatii confidentiale

Daca v-ati recunoscut in descrierea de mai sus, aplicati direct pe site, sau trimiteti CV la adresa de email: ANagy@Petrotel.lukoil.com, mentionand la tema: Aplicat pentru postul de Consilier juridic


BENEFICII OFERITE

Va oferim pe langa un salariu competitiv, tichete de masa, prime, alte beneficii, si oportunitati reale de dezvoltare profesionala, intr-un mediu interesant, stimulent.


DESCRIEREA FIRMEI

S.C. PETROTEL - LUKOIL S.A. este una dintre cele mai mari rafinarii din Romania, filiala companiei LUKOIL, cu peste 100 de ani de experienta in domeniu.
In anul 2007, ne-am situat pe pozitia 1 in topul excelentei in Afaceri, in categoria industrie, intreprinderi foarte mari. Acest loc pe langa tehnologia moderna, se datoreaza echipei noastre valoroase, oamenilor care muncesc cu perseverenta, pentru scopul comun de a realiza obiectivele de business.
Cea mai valoroasa resursa a noastra este omul. Astfel motivarea, stimularea fiecarui salariat este o preocupare continua a conducerii Societatii.

Daca considerati ca valorile noastre sunt si ale Dumneavoastra, va asteptam sa va alaturati echipei noastre, si sa va dezvoltati cariera pe un post important, de Consilier juridic.