Casier

SC Romania Hypermarche SA

05-12-2022 | EXPIRA LA 10-12-2022

Job expirat

RESPONSABILITATI

Haide in echipa din magazinul Cora Ploiesti!


CERINTE

Avem nevoie de tine sa scanezi produsele clientilor, sa gestionezi monetarul, sa oferi suport clientilor, sa fii amabil si prompt in serviciile oferite clientilor, sa mentii bune relatii de colaborare cu toti colegii de pe suprafata de vanzare.


BENEFICII OFERITE

Iti oferim un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Program flexibil (4-8h/zi), adaptat nevoilor tale (ca interval orar si zile/saptamana), intelegere in realizarea programului de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!