Agent imobiliar

SC Iado Consulting SRL

20-02-2014 | EXPIRA LA 22-02-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Gestionarea,dezvoltarea si administrarea bazei de date;
-Consultanta imobiliara;
-Intermedierea tranzactiilor imobiliare;
-Crearea si dezvoltarea relatiilor cu clientii;


CERINTE

bune abilitati de comunicare si negociere;
-spirit de echipa;
-adaptabil la program prelungit;
-prezentabil si statornic;
-ambitios cu dorinta de afirmare si cistig;
-cunostinte PC
-permis de conducere cat.B;


BENEFICII OFERITE

-comision
-posibilitatea unei cariere pe termen lung;
-telefon mobil,birou,calculator;
-masina de serviciu.


DESCRIEREA FIRMEI

SC Iado Consulting SRL este o agentie imobiliara cu experienta, a carei activitate are drept obiect furnizarea unei game complete de servicii in domeniul real estate, cerintele si interesele clientilor nostri fiind intotdeauna pe primul plan.
SC Iado Consulting SRL intermediaza vanzari, cumparari si inchirieri de garsoniere, apartamente de 2,3,4 si 5 camere, case si vile, terenuri, birouri, spatii comerciale, spatii de productie si industriale, hale si depozite in Ploiesti.
Proprietari, ocupanti sau investitori, clientii nostri sunt considerati parteneri de afaceri si beneficiaza de cele mai bune solutii imobiliare din partea consultantilor nostri.
Ca agentie imobiliara din Ploiesti, mentinem un nivel inalt de servicii de consultanta si un mediu business de calitate, incredere, respect, responsabilitate si performanta.
Prin experienta agentilor nostri imobiliari, ne putem mandri cu standarde ridicate, ce au in centru profesionalismul si integritatea. Lucrul in echipa, implicarea si entuziasmul de care dam dovada, ne ajuta sa gandim inovativ, dar sa actionam practic.