Administrator Facilitati

Coca-Cola HBC Romania

15-04-2008 | EXPIRA LA 15-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Planifica, coordoneaza si asigura buna desfasurare a activitatile de intretinere si de administrare ale constructiilor si cladirilor, instalatiilor aferente acestora, spatiului verde si parcarilor, altor structuri din perimetrul
- Planifica, coordoneaza si asigura intretinerea, modernizarea si functionalitatea cladirilor adaptate la cerintele activitatilor care se desfasoara in acestea.
- Planifica, coordoneaza si asigura intretinerea, modernizarea si functionalitatea dotarilor din cladiri si aferente acestora (instalatii si echipamente aferente cladirilor, usi , ferestre, trape acoperis, mobilier etc)
- Asigura serviciile de intretinere, reparatii si modernizari ale bunurilor din aria sa de responsabilitati, raspunde de punerea in practica a tuturor contractelor cu furnizorii de servicii din aria sa de responsabilitati in vederea asigurarii criteriilor de performanta si standardelor de calitate ca urmare a obligatiilor contractuale.
- Asigura punerea in aplicare a politicilor companiei in domeniul mediului, sanatatii si securitatii ocupationale, calitatii si sigurantei alimentelor, precum si legate de managementul riscului
- Este responsabil PSI
- Este responsabil ISCIR


CERINTE

- Studii superioare tehnice (de preferinta constructii, instalatii aferente constructiilor)
- Experienta in activitati de intretinere - constituie avantaj
- Cunostinte de limba Engleza - nivel mediu
- Cunostinte operare calculator (aplicatii MS Office), operare SAP constituie avantaj
- Abilitati organizatorice


DESCRIEREA FIRMEI

\\\\\\\"Working for Coca-Cola HBC isn\\\\\\\'t for everyone. In an entrepreneurial company operating in dynamic, fast growing markets, we have to think on our feet and react instantly to a business landscape that changes almost minute by minute. But, if we see our qualities in you - energy, a flair for teamwork, and fast, flexible thinking - we\\\\\\\'ll do everything in our power to develop them. The ride cand be fast and furious. But if you\\\\\\\'re our sort of person, you\\\\\\\'ll love every minute. The opportunities, the expansion, the support - it\\\\\\\'s all here.\\\\\\\"