Team Leader

GARANTA ANDALIO

18-12-2013 | EXPIRA LA 17-01-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

GARANTA ANDALIO asista o importanta institutie bancara, situata in topul institutiilor de gen din Romania, in procesul de recrutare si selectie de specialisti pentru doua functii cheie in organizatie: vanzare consultativa si management vanzari. Persoanele selectate trebuie sa fie pregatite pentru munca intr-un mediu de lucru competitiv si dinamic. Aptitudinile sunt de dorit, insa atitudinea si entuziasmul sunt esentiale.
Daca va considerati un astfel de profesionist sau cunoasteti pe cineva care seamana cu acest portret, asteptam un cv insotit de scrisoarea de intentie. Campania de recrutare incepe in data de 20.12.2013 si se incheie in 31.01.2014.
Vor fi contactati doar candidatii eligibili, iar primul interviu va fi telefonic. Procesul de selectie va dura minim doua saptamani. La finalul procesului de selectie vor fi alese cel mult cate doua persoane pentru fiecare functie/ locatie(detalii privind posturile disponibile, la primul interviu fata in fata).


CERINTE

Candidatul trebuie sa corespunda cu urmatorul profil profesional:
-Este 100% responsabil de rezultatele sale si motivat de ceea ce face.
-Gandeste si actioneaza ca si antreprenor, nu vede obstacole, ci provocari.
-Isi cultiva cu grija relatiile si fructifica fiecare oportunitate de a dezvolta o noua relatie profesionala sustenabila.
-Este foarte atent la contextul extern, insa nu se blocheaza in analiza ci identifica directii si perspective noi pentru a-si atinge obiectivele.
-Asigura relatiile armonioase de colaborare intre TOTI membrii echipei.


BENEFICII OFERITE

- venit anual 10.000-15.000 eur, corelat cu performanta.
- mediu de lucru profesionist
- oportunitati de training si dezvoltare profesionala
- oportunitati de promovare


DESCRIEREA FIRMEI

GARANTA ANDALIO recruteaza oameni in toate departamentele cheie ale unei societati: pozitii de conducere, pozitii de executie si nivel operational, pozitii unice sau specializate pe nise de piata.