Segment Leader

S.C. Leoni Wiring Systems Pitesti SRL

19-05-2016 | EXPIRA LA 21-05-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dragă viitor coleg,

Suntem LEONI Pitești, fabrica din industria auto în care tehnologia producerii cablajelor este transformată în productivitate de cei 3800 de angajați, prin intermediul unui sistem de management de înaltă calitate. Clienții noștri Renault, Dacia, Nissan și Peugeot spun că producem cele mai bune produse.
LEONI este locul unde abilitățile tale de conducere și pasiunea ta pentru tehnică se vor transforma în cablaje de cea mai bună calitate. Conform nivelului de management N-2 pe care îl vei avea, ca Sef secție (conform COR) vei coordona direct 5-8 colegi și vei avea în responsabilitate până la 300 de operatori cu ajutorul șefilor de schimb. Tu esti cel care vei colabora cu celelalte departamente (RU, debitare, mentenanță, logistică, inginerie, calitate) pentru a-ți asigura resursele necesare ca echipa ta să creeze produse bune pentru clientul final.


CERINTE

În LEONI Pitești ca și în locațiile din Arad și Bistrița, la fel cum se întâmplă în alte 33 locații la nivel global te vei întâlni cu metode de îmbunătățire (Kaizen, Six Sigma, KATA, TPM, etc.), sisteme de calitate ISO/TS 16949, sisteme de mediu ISO 14001 și OHSAS 18001.
În cazul în care perspectiva unui asemenea loc de muncă este ceva spre care te îndrepți în parcursul tău de carieră și vrei să afli dacă te potrivești în acest loc, accesează acest link copiindu-l într-o nouă pagină: http://goo.gl/wqW5qZ

Te așteptăm cu drag în echipa LEONI!

Plant Section Manager Renault Nissan,
Viorel Sima


LEONI proceseaza datele dumneavoastra intr-un sistem informatic care este consecvent in cadrul companiei si care utilizeaza furnizori externi. Prin trimiterea aplicatiei dumneavostra, sunteti de acord cu aceasta procedura. LEONI asigura respectarea protectiei datelor

Persoana de contact Mirela Ceapota.
E-mail: mirela.oprea@leoni.com
Tel: +40 (0) 248208432
Fax: +40 (0) 248208411


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul Mondial LEONI

Un sistem bine-cunoscut, inovator și competent și un furnizor de dezvoltarea de fire, cablaje si sisteme de cablaje, angajam mai mult de 61.000 de persoane in peste 88 de locații din 32 de țări. Produsele noastre au diverse aplicari - în mașini, calculatoare și dispozitive de uz casnic și in chiar tramvaie. Printre clienții noștri se numără companii bine-cunoscute, cum ar fi Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, General Motors, Land Rover, Mercedes-Benz, Porsche, Peugeot, Renault, Nissan, Rolls Royce, VW si altele.


LEONI în România:

Cu peste 11700 de angajați, suntem unul dintre angajatorii de top din industria auto românească. Cu fabrici de funcționare în Arad (1999); Bistrița (2002) și Pitești (2005) ne aflăm într-o continuă creștere datorita nivelului ridicat de orientare spre client prin intermediul tehnologiei inovatoare. Noi proiecte conduc la o nouă creștere.