Director tehnic

EVADIX MPI SRL

11-12-2009 | EXPIRA LA 17-12-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Elaborarea programelor de modernizare tehnologica.
Oferirea de consultanta si consiliere tehnica personalului din subordine(maistrii,sefi echipa).
Efectuarea de studii de piata, analiza concurentei.
Propunerea de masuri si solutii in vederea valorificarii la maximum a capacitatilor de productie existente si a modernizarii unor procese noi de productie.
Acordarea de consultanta si consiliere tehnica managerilor, in vederea luarii unor decizii eficiente in ceea ce priveste organizarea.


CERINTE

Studii Universitare tehnice (ideal electro-mecanica), experienta profesionala (constituie avantaj), capacitatea si dorinta de a invata foarte repede.
Disponibilitate fata de firma si echipa cu care lucreaza in stransa colaborare. Capacitatea de a se implica in mai multe proiecte simultan, polivalenta, dinamism si pozitivism. Simt al raspunderii, constiinciozitate si eficienta. O limba straina (engleza/franceza/germana) cunoscuta bine.


BENEFICII OFERITE

Posibilitatea de a evolua in cadrul unei societati dinamice si in plina dezvoltare, intr-o echipa tanara, salariu in concordanta cu evolutia in cadrul firmei, avantaje sociale.


DESCRIEREA FIRMEI

Evadix MPI este prima structura operationala a Grupului Evadix in Romania si se inscrie in strategia de dezvoltare globala al ansamblului de activitati industriale ale Grupului pe piata nationala din Romania.
Evadix MPI asigura in principal imprimarea pe filme de polipropilena si polietilena destinate fabricarii ambalajelor pentru produsele de larg consum.
Evadix MPI asigura lucrari de tiparire pe filme polimerice (polipropilena, polietilena, hartie) destinate fabricarii ambalajelor pentru ambalarea produselor de larg consum.