Firma materiale constructii angajam operator facturare

ISOMAT ROMANIA SRL

19-03-2020 | EXPIRA LA 21-03-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Postul oferit este de operator facturare.

Atributii si sarcini specifice postului:
- opereaza si verifica corectitudinea facturilor
- sprijina activitatea departamentului financiar/contabilitate
- asigura arhivarea zilnica a facturilor
- tine evidentele documentelor pe care le intocmeste si/sau care ii sunt predate de catre ceilalti angajati ai societatii
Locatia: Str. Islazului nr 1-5, oras Pantelimon, jud Ilfov (Centura Bucuresti, zona Tuborg)

ISOMAT este un producător de materiale pentru construcții cu o perspectivă multinațională. Fondat în, este în prezent unul dintre cei mai importanți producători de materiale de construcții din Europa de Sud-Est, având 3 fabrici de producție în Grecia, România și Serbia, 7 filiale în Germania, Rusia, Turcia, Bulgaria, România, Serbia, Slovenia și exporturi în mai mult de 50 de țări din întreaga produce și oferă o gamă largă de produse de tehnologie avansată la prețuri accesibile pentru consumatorul grec. În special, produce și comercializează următoarele 6 categorii principale de produse:
Materiale Hidroizolante
Vopsele & Tencuieli
Adezivi & Chituri
Materiale Pentru Reparații
Aditivi Pentru Betoane & Mortare
Pardoseli

Datele dvs. cu caracter personal nu vor fi transmise catre alti destinatari, fiind utilizate doar in cadrul societatii ISOMAT ROMANIA SRL si exclusiv in procesul de recrutare candidati, care se face prin intermediul personalului nostru autorizat, fara utilizarea unui proces decizional automatizat.


CERINTE

- minim studii medii economice
- experienta minim 1 an intr-un post similar
- operare PC (word, excel


BENEFICII OFERITE

- bonuri de masa
- decontare transport


DESCRIEREA FIRMEI

ISOMAT este un producător de materiale pentru construcții cu o perspectivă multinațională. Fondat în 1980, este în prezent unul dintre cei mai importanți producători de materiale de construcții din Europa de Sud-Est, având 3 fabrici de producție în Grecia, România și Serbia, 7 filiale în Germania, Rusia, Turcia, Bulgaria, România, Serbia, Slovenia și exporturi în mai mult de 50 de țări din întreaga lume.Compania produce și oferă o gamă largă de produse de tehnologie avansată la prețuri accesibile pentru consumatorul grec. În special, produce și comercializează următoarele 6 categorii principale de produse:
Materiale Hidroizolante
Vopsele & Tencuieli
Adezivi & Chituri
Materiale Pentru Reparații
Aditivi Pentru Betoane & Mortare
Pardoseli