ASISTENT VANZARI

ELTON CORPORATION SA

16-06-2008 | EXPIRA LA 22-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asistent Vanzari


CERINTE

- experienta relatii cu clientii minim 1 an
- limba engleza nivel mediu
- bune cunostinte de operare PC (Excel, Word)
- studii superioare sau medii
- bune abilitati de comunicare
- meticulozitate si acuratete, seriozitate


BENEFICII OFERITE

- salariu atractiv
- mediu de lucru placut, echipa tanara si dinamica (vizitati www.elton.ro pentru a afla detalii despre companie)
- job stabil, posibilitati de promovare


DESCRIEREA FIRMEI

ELTON CORPORATION SA - Romania este o companie specializata in importul si distributia de materii prime chimice si aditivi alimentari pe piata din Romania. Conceptul de afacere consta dintr-un flux complet integrat al tuturor activitatilor legate de acest business, cu o puternica echipa de vanzari si cu distributie in toata Romania.
Misiunea noastra este sa fim o companie care se dezvolta rapid in mediul competitional din Romania. Aceasta inseamna sa fim pe deplin integrati in cadrul GRUPULUI ELTON (Grecia, Romania, Bulgaria, Serbia) care isi desfasoara activitatea in acelasi domeniu, astfel incat sa putem oferi pietei performante remarcabile din punct de vedere al calitatii, livrarii, costului si sigurantei.
Noi dorim sa fim \"furnizorul-partener\" pentru clientii nostri si unica veriga dintre acestia si marii producatori externi de materii prime chimice. Aceasta inseamna in principal sa fim gata sa asiguram clientilor nostri un raspuns rapid, eficace si de cea mai buna calitate la nevoile lor.
Rezultatele nostre sunt in mod strict bazate pe angajamentul nostru fata de cateva valori clare; declaram, sustinem si actionam dupa urmatoarele valori: respect pentru toti cei implicati in compania noastra: noi oferim actionarilor profit pe actiuni si angajatilor nostri un mediu de lucru sigur si recompense materiale bazate pe performante individuale; traditie si performanta: comania- mama din Grecia actioneaza in acest domeniu de multi ani si actiunile sale sunt listate la Bursa din Atena din anul 2000; grija fata de client: noi ne concentram pe asteptarile clientilor nostri, oferindu-le produse de calitate la preturi competitive; comportament profesional etic in toate relatiile noastre.
Suntem foarte mandri de echipa noastra tanara de oameni de vanzari entuziasti si bine pregatiti (chimisti, ingineri chimisti si ingineri tehnologi) care promoveaza produsele si ofera clientilor un nivel ridicat de suport tehnic.
De asemenea, toti angajatii nostri sunt profesionisti care ne ajuta sa mentinem un standard inalt in cadrul relatiilor cu partenerii si clientii nostri.