Asistent departament tehnic

SC SPANOS INDUSTRIA SRL

12-07-2012 | EXPIRA LA 14-07-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati:
Mentinerea relatiei cu clientii cu privire la piese de schimb: preluare cereri de oferte, intocmirea ofertelor, identificare piese in documentatia tehnica;
Intocmirea rapoartelor de garantii, cereri oferte, solicitari identificare piese;
Intocmirea contractelor de colaboare cu clientii;
Realizarea de diverse rapoarte : situatia expeditiilor catre clienti, urmarirea platilor ramburs, etc.
Intocmirea facturilor fiscale;
Răspunde pentru calitatea aprovizionării clienţilor;


CERINTE

Candidatul ideal indeplineste urmatoarele conditii:
studii superioare de specialitate- profil tehnic.
experienţă de minim un an într-un post similar din vânzări in domeniul pieselor de schimb ale utilajelor de constructii;
capacitate foarte bună de comunicare şi relaţionare cu clienţii, atenţie distributivă, simţ pentru detaliul semnificativ, capacitate rapidă de decizie;
personalitate energică, gândire pozitivă, amabilitate şi eficienţă;
cunoştinţe avansate de limba engleză;
avantaj: cunostinte de limba Italiana (nu obligatoriu)
cunoştinţe operare PC (Windows, Microsoft Word şi Excel, Internet);
permis de conducere categoria B.


BENEFICII OFERITE

Beneficii:

Posibilitatea de a lucra in cadrul unei echipe tinere si dinamice.
Asigurarea unui training permanent din partea colegilor.
Beneficii salariale: se discuta in cadrul interviului.


DESCRIEREA FIRMEI

Spanos Industria face parte din Grupul Spanos Industries. Cu o retea de filiale, care in prezent se extinde la 6 tari si 8 orase, statutul grupului Spanos Industries este consolidat in Europa de Sud-Est si in Balcani, astfel permitand companiei sa raspunda in mod direct nevoilor clientilor sai si sa ofere servicii flexibile.
In Romania, compania si-a inceput activitatea in 2004 ca reprezentanta a companiei Cifa Spa, principalele produse comercializate fiind: statii pentru producerea betonului, autobetoniere, autopompe si pompe portabile pentru pomparea betonului si solutii pentru reciclarea betonului.
Anii de experienta pe care Spanos Industria i-a acumulat in productia, transportul si reciclarea de beton fac din aceasta companie un expert in domeniu. Know-how-ul avansat, investitile în cercetare si dezvoltare, gama larga de aplicatii si stransa colaborare cu unul dintre producatorii de top din sector, CIFA compania italiană, membru al ZOOMLION Group, garanteaza pentru satisfacerea nevoilor dintre cele mai exigente, oferind in acelasi timp si solutii pentru toate echipamentele de beton.
La inceputul anului 2012, Spanos Industria a implementat o noua politica, in ideea de a fi mai aproape de parteneri printr-un suport comercial si tehnic mult mai puternic. Spanos Industria a ajuns astfel o companie organizata, cu viziune comerciala si o atitudine potrivita.
S-au pus bazele unui nou inceput cu o echipa tanara care isi propune sa absoarba cat mai mult din piata actionand la capacitate maxima.