Tehnician Service Utilaje Agricole

IPSO SRL

09-11-2015 | EXPIRA LA 09-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Receptia echipamentelor, punerea lor in functiune si instruirea operatorilor care vor lucra cu ele
- Deplasarea la sediul clientului pentru intretinerea echipamentelor
- Diagnosticarea si reparatia atunci cand este cazul
- Intocmirea necesarului de piese pentru efectuarea reparatiilor


CERINTE

- Studii tehnice de specialitate
- Experienta in domeniul diagnozelor electrice/ electronice si in automatizari
- Limba engleza la nivel mediu obligatoriu
- Cunostinte bune PC- Word, Excel, Outlook
- Permis de conducere- categoria B

Calitati:

- Disponibilitate la deplasari
- Dorinta si curiozitate de a invata echipamente noi
- Inclinatie catre domeniul tehnic, seriozitate, spirit de initiativa


BENEFICII OFERITE

- Job stabil
- Cadru de lucru dinamic şi profesionist
- Posibilitatea formării profesionale in concordantă cu noutătile din domeniu


DESCRIEREA FIRMEI

Societatea IPSO , este prezenta in Romania inca din 1991 si este membra a grupului familial francez Monnoyeur din Franta.

Din anul 1996, IPSO AGRICULTURA a devenit importator unic autorizat al masinilor si utilajelor JOHN DEERE, numarul 1 mondial in domeniu, cu o gama completa de tractoare, combine de recoltat , prese de balotat si alte utilaje din aceeasi categorie. Pe parcurs, a preluat si distributia altor marci de renume, precum KUHN, lider european in domeniul utilajelor antrenate de tractoare si Manitou, lider in fabricarea incarcatoarelor telescopice. Ulterior IPSO AGRICULTURA a adaugat noi nume in paleta sa de furnizori pentru a putea oferi solutii complete oricarui fermier, cum ar fi: Strom-Bednar, Geringhoff, Franquet, Kemper, Pichon, Perard, Fliegl, etc.

Rolul IPSO AGRICULTURA este de a oferi solutii integrate producatorilor agricoli din Romania, piese de schimb, service in camp si pregatirea operatorilor.

Acesta este modul in care IPSO AGRICULTURA intelege sa vina in intampinarea nevoilor si realitatilor pietei romanesti: oferind posibilitati de finantare in sisteme de credite bancare, acordand consultanta si sprijin la intocmirea dosarelor. Un alt punct important al activitatii IPSO AGRICULTURA il reprezinta pregatirea retelei teritoriale de service, echipele noastre fiind permanent specializate la firmele producatoare, pentru asigurarea standardelor de calitate corespunzatoare. Aceste cursuri sunt periodice si includ informatii atat despre utilajele existente, cat si despre modelele noi care sunt lansate pe piata romaneasca.