Sefi de echipa

Plexus Services RO SRL

21-11-2012 | EXPIRA LA 21-12-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dă directive si conduce departamentul si se asigură că deciziile sunt în concordantă cu politicile companiei.
Oferă instruire angajatilor noi si existenti pentru a mentine o cunoastere curentă cu privire a standardele de productie si calitate. Promovează în mod proactiv schimbul deschis de informatii si comunicarea în departament si cu supervizorul fabricii. Caută mereu idei pentru a îmbunătăti procesele si le comunică supervizorului. Pune mereu întrebări, când este nevoie.
Participă la întâlnirile de productie pentru a obtine informatii si a comunica grijile si problemele cu privire la agenda de productie personalului adecvat. Asigură un personal adecvat in departament pentru a menţine utilizarea eficientă a orelor de lucru.
Lucrează şi colaborează cu un personal adecvat pentru a rezolva aspectele ce ţin de calitate şi producţie.
Participă la îmbunătătirea continuă şi contribuie cu sugestii cu privire la îmbunătăţirea procesului de producţie.
Participă la rezolvarea conflictelor între departamente pentru a menţine un mediu de lucru fără ostilităţi.


CERINTE

Este nevoie de o experienţă de unu până la trei ani pentru a îndeplini cu succes sarcinile acestui post.
Este nevoie de studii liceale sau echivalente. În plus, angajatul va trebui să urmeze toate cursurile interne de instruire oferite de către companie pentru a efectua sarcinile postului.


DESCRIEREA FIRMEI

Plexus has delivered optimized Product Realization solutions through a customer-focused service model since 1979. This service model seamlessly integrates product conceptualization, design, commercialization, manufacturing, fulfillment and sustaining services to deliver comprehensive end-to-end solutions to customers in the Americas, European and Asia Pacific regions. Plexus is a leader in mid-to-low volume, higher complexity programs, characterized by unique flexibility, technology, quality and regulatory requirements. Plexus offers services to electronics OEMs in the Industrial/Commercial, Medical, Networking/Communications and Defense /Security/Aerospace market sectors.