PROFESOR GIMNAZIU/LICEU

EduTrust

06-11-2016 | EXPIRA LA 08-11-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Evaluarea cunostintelor elevilor;
- Sustinerea sesiunilor de pregatire;
- Monitorizarea si motivarea continua a elevilor in procesul de invatare;
- Intocmirea rapoartelor de progres pentru fiecare elev


CERINTE

Centrul educational EduTrust recruteaza studenti in ani terminali/profesori de romana, matematica, informatica, fizica, chimie, biologie, istorie, engleza, franceza si germana:
- Studii superioare de specialitate, specifice materiei predate;
- Cunostinte si abilitati pedagocice;
- Spirit de observatie, flexibilitate, atentie distributiva, pasiune, perseverenta;
- Capacitatea de a comunica usor si eficient cu elevii, capacitatea de a utiliza in mod constructiv puterea si autoritatea, capacitatea de influenta asupra elevilor, capacitatea de a stabili usor si adecvat relatii cu ceilalti.


DESCRIEREA FIRMEI

Edu trust este un centru educațional privat care are ca țintă imbunătățirea rezultatelor școlare ale cursanților săi și creșterea încrederii acestora în propria lor capacitate de a face față cu success provocărilor școlare zilnice.

Centrul educational EduTrust asigura pregatirea continua a elevilor din ciclurile gimnazial si liceal, pentru imbunatatirea performantelor scolare, examenul national, bacalaureat, admitere la facultate, examene de certificare, concursuri si olimpiade.
Centrul EduTrust va ofera posibilitati de angajare full time sau part time, salariu atractiv, mediu si spatiu de lucru confortabil, placut si motivant, cu o locatie in centrul orasului.

Echipa edu trust este formată din profesori calificați în vederea pregătirii cursanților la principalele materii studiate în gimnaziu și liceu, prin sedinte de meditati. Aceasta este permanent instruită de personal de training calificat în a identifica și în a se adapta la nevoile fiecărui client, oferind sprijin individualizat prin tehnici psihopedagogice.

Daca sunteti pasionat sa lucrati cu copiii si adolescentii, doriti sa-i antrenati pentru cele mai importante examene ale vietii si, mai ales, vreti sa aveti satisfactia personala a reusitei lor si a parintilor lor, va rugam sa ne trimiteti CV-ul.

Echipa EduTrust