Production Manager

Zaor Studio Furniture

08-11-2016 | EXPIRA LA 08-12-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Companie dinamică și creativă cu o creștere ridicata este în căutarea unui lider si organizator talentat, care poate ajuta la structurarea și supravegherea producției noastre de linie de mobilier tehnic.

Cu extinderea vânzărilor și numarul salariatilor, ne-am dori să angajam o persoana cu experienta profesionala in producție, de preferință, in sectorul lemnului, care poate sa organizeze, planifice și executa cicluri de producție într-o manieră optimizată.


CERINTE

Cunoașterea de mașini CNC, în special SCM și XILOG este un avantaj. Fiind o organizație internațională care deserveste piața mondială, cunoasterea unei limbi straine scrise si vorbite- engleză (de preferat), germană, franceză sau italiană este indispensabila.
Asteptam o atitudine pozitivă, capacitate de rezolvare a problemelor și mentalitate "da, putem" .


BENEFICII OFERITE

Oferim un pachet salarial atractiv si beneficii extra-salariale pentru persoana potrivita.

Candidatii interesati pot sa ne contacteze prin e-mail cu CV-ul și referințe la olga@zaor.de
Așteptăm cu nerăbdare să vă cunoastem!


DESCRIEREA FIRMEI

Zaor este o intreprindere internationala in crestere rapida in domeniul afacerilor audio profesionale cu sediul in Salard, jud. Bihor. Suntem specializati in fabricarea mobilierului tehnic pentru studiouri, oferind solutii pentru proiecte simple mergand pana la proiecte complexe, exclusiviste, oferind produse de serie si produse custom-made.