Product Designer/Industrial designer

Zaor Studio Furniture

08-11-2016 | EXPIRA LA 08-12-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Companie dinamică și creativă cu o creștere ridicată este în căutarea unui designer de produs/ proiectant tehnic talentat pentru a ne ajuta sa modelam viitorul mobilierului tehnic pentru sectorul audiovizual.
Suntem printre liderii mondiali în sectorul nostru și cererea pentru designul nostru personalizat este în continuă creștere.
Clienti cu profil înalt, cum ar fi Snoop Dogg, David Guetta sau Steve Aoki se bazeaza pe serviciile noastre iar noi ne străduim să depășim așteptările lor.


CERINTE

Dacă ai experiență în proiectarea de mobilier sau de design tehnic general (Auto-CAD, Solid Works) și in crearea de programe pentru producția CNC; poate te pricepi chiar si la muzică și iti gasesti drumul intr-un studio de înregistrări; dacă vorbești fluent limba engleză și doresti să-ti extinzi orizontul, tu esti cel pe care îl căutăm! Avem o tanara echipa internationala de design care are prea mult de lucru si are nevoie de ajutorul tau.


BENEFICII OFERITE

Iti oferim mari posibilități de dezvoltare și o carieră atractiva cu un pachet salarial interesant într-o companie foarte specială.
Te rugăm să scrii un e-mail cu CV-ul și scrisoarea de motivație la adresa olga@zaor.de


DESCRIEREA FIRMEI

Zaor este o intreprindere internationala in crestere rapida in domeniul afacerilor audio profesionale cu sediul in Salard, jud. Bihor. Suntem specializati in fabricarea mobilierului tehnic pentru studiouri, oferind solutii pentru proiecte simple mergand pana la proiecte complexe, exclusiviste, oferind produse de serie si produse custom-made.