Financial controller

EBM PAPST AUTOMOTIVE & DRIVES ROMANIA SRL

28-01-2022 | EXPIRA LA 11-02-2022

Job expirat

RESPONSABILITATI

Main Responsibilities:

Calculate timely and accurate the cost of new products
Delivery of accounting data at a granular level (cost center) to the department managers for preparation of their monthly review
Management of CAPEX budget and periodic reporting of the investments status
Analyze and monitor plant expenses together with the Finance Department Head and drive the corrective actions
Perform analysis of standard costing variances
Participate in the forecast / budgeting activities
Participate in the process of monthly closing as per the task schedule


CERINTE

Fluency in English; German is an advantage
Excel skills
Eager to learn new things
Team spirit


DESCRIEREA FIRMEI

ebm-papst Grup este un lider mondial inovator pe piață în producția de motoare electrice și ventilatoare.

Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de tehnologie de ventilație și motoare electrice, ebm-papst este un partener foarte respectat în multe industrii. Cu peste 20.000 de produse diferite, la cele mai înalte standarde economice și ecologice, ebm-papst oferă soluția potrivită pentru aproape orice solicitare în materie de produse și servici.

În anul fiscal 2020/2021, grupul ebm-papst a realizat vânzări de peste 2 miliarde de euro și are peste 15.000 de angajați în 29 de locații de producție și în 48 de birouri de vânzări în Europa, Asia și America de Nord.

De 60 de ani, ebm-papst este o companie cu totul aparte datorită valorilor de bază, pe care le aplică în mod constant în desfășurarea activității. Toate acțiunile au la bază atât respectarea prevederilor legale cât și a unor principii de etică bazate pe o cultură organiuzațională orientată pe oameni, oferind condiții de muncă sigure precum și implementarea unor procese favorabile pentru mediu.

În 2017 Grupul și-a început activitatea în Oradea, dezvoltând procese industriale în două fabrici, cu o suprafață totală de 12.171 mp, în care lucrează azi aproximativ 500 de specialiști.

În anul fiscal 2020/2021 ebm-papst Automotive & Drives Romania a realizat vânzări de peste 52 de milioane de euro.
Motoarele electrice și ventilatoarele moroarele realizate în Oradea sunt destinate industriilor textile, electronice, medicală și auto.
Și aici compania este în continuă expansiune, crescând constant capacitatea de producție într-un cadru prietenos cu mediul și generăm locuri de muncă sigure, unde angajații sunt tratați cu respect, corectitudine și demnitate.