Copywriter – editor de continut

Leadcom SRL

01-06-2015 | EXPIRA LA 01-07-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Alatura-te echipei noastre dinamice si vei gasi la noi un mediu placut, plin de provocari unde nu numai ca iti vei folosi abilitatile si cunostintele ci vei adanci experiența participand la diferite proiecte.

Scopul nostru este sa atragem si sa formam cei mai talentati profesionisti. Cultivam un mediu placut, cu posibilitati de invatare si de impartasire a cunostintelor, incurajand echipa noastra sa-si dezvolte abilitati importante si sa creasca in performanta. Apreciem profesionistii proactivi si ii asistam sa-si dezvolte abilitatile de conducere.



Descrierea jobului:

Acest post necesita o persoana care nu numai ca are propriile idei, simtul umorului si stie sa scrie intr-un stil memorabil ci in caz de nevoie poate sa duca de la concept la finalizare chiar si un website complet.
Candidatul perfect poate sa lucreze si sa gestioneze nu numai materiale scrise (texte), ci poate sa livreze imagini, materiale audio, animatii si alte tipuri de continut web pentru marketing. Daca este un scriitor fluent in limba engleza sau maghiara este un mare avantaj, dar nu este o conditie.
Copywriter-ul are o perceptie rapida, lucreaza rapid si eficient pentru echipa de marketing livrand materiale precise si clare pentru campanii, revizuie si imbunatateste materialele de marketing periodice, alte chestiuni online si offline, oferte, prezentari de vanzari, retete si scenarii pentru agentii de vanzari si telemarketing, sabloane email s.a.m.d.
Veti scrie in formate diferite, fie lungi sau scurte, va trebui sa puteti comuta netulburat din scrisul unei teme dintr-un stil spre o alta tematica intr-un alt ton fara sa pierdeti concentrarea.
Veti fi parte a unei echipe, dar va trebui sa fiti capabil(a) sa lucrati si sa finalizati munca si fara supraveghere.

Atributii:

Atributiile acestui post includ:
Cercetarea si redactarea continuturilor necesare pentru continuturile site-urilor si pentru alte proiecte;
Postarea continuturilor pe site-uri folosind WordPress, Prestashop si alte sisteme;
Aprovizionarea si formatarea pozelor, materialelor video si a altor materiale pentru a se potrivi in continutul necesar;
A lucra cu clientii, redactarea materialelor de marketing care sa corespunda nevoilor acestora respectand in acelasi timp si cerintele SEO;
Corectarea din punct de vedere ortografic, gramatical si al claritatii mesajului a diferitor materiale, propuneri, documente;
Intocmirea materialor complete chiar si din descrieri, instructaje sumare;
Elaborarea de subiecte pentru retele sociale si alte campanii;
Gazduirea de bloguri si de a participa activ la scrierea de bloguri si continuturilor pentru retelele sociale;


CERINTE

Studii superioare (Diploma in marketing, comunicare sau jurnalism reprezinta avantaj;
Cunostinte solide al limbii engleze sau maghiare reprezinta avantaj;
Intelegerea principiilor de baza in marketing si publicitate; convingere solida ca retelele sociale reprezinta mai mult decat conversatii si postarea de selfie-uri pe Facebook;
Cunostinte avansate PC, incluzand Word, Excel, Outlook si folosirea internetului;
Trebuie sa aveti creativitate si sa scrieti la fel de usor precum respirati;
Un portofoliu profund si patrunzator;
Cunostinte intemeiate in scriere si redactare;
Fundamente in continuturi web;
Profesionalism in toate aspectele activitatilor zilnice;
Abilitati foarte bune ca prezentator, respectiv abilitati excelente de comunicare (scris si oral);
Experienta in WordPress, Photoshop, Internet marketing si/sau SEO este un atu.


BENEFICII OFERITE

Munca @ Leadcom – ce oferim:


Suntem o companie careia ii pasa de faptul ca angajatii sa fie multumiti, respectiv de cresterea companiei. LeadCom ofera nu numai un loc de munca interesant si provocator, dar si un pachet de recompense si beneficii:
Posibilitati de avansare in cariera in functie de abilitati si performanta;
Plan anual de training conceput sa se potriveasca nevoilor individuale, cuprinzand abilitatile hard si soft, dezvoltarea si imbunatatirea acestora;
Evenimente sponsorizate de companie: petreceri, team-building-uri (consolidarea echipei) activitati si competitii de sport (fotbal, baschet, volei, tenis, ping-pong, curse de biciclete)
Beneficii flexibile: beneficii de sport, tichete de masa, telefon, laptop, etc
Pachet salarial motivant plus bonusuri pentru rezultate bune;

Acest loc de munca este realmente o comunitate, astfel ca noi cautam un adevarat jucator de echipa.

Este si o echipa profesionista, unde nu exista jumatati de masura, nu se folosesc expresii de genul “nu stiu” sau “nu se poate”. Trebuie sa fii o persoana sigura de sine si un adevarat om orientat catre rezultate si succes. Daca toate astea suna ca si cum a-i fi tu atunci aplica acum!


DESCRIEREA FIRMEI

Politica noastra este:“Fa ceva in cel mai bun mod posibil sau daca nu poti mai bine nu fa nimic”. In alta ordine de idei: “Noi nu cunoastem imposibilul”

Leadcom a fost o poveste de succes inca de la inceput: am pornit in 2002 ca si companie de comert si am realizat profituri inca de bun inceput.

Pe parcursul anilor ne-am orientat intr-o directie a consilierii, mentorarii si dorim sa urmam aceasta linie si pe viitor.

Deoarece acordam o mare importanta planificarii, analizam tendintele din lume si ne pregatim sa dezvoltam noi branduri care sa satisfaca noi cerinte, noi piete intr-o lume schimbata.