Coordonator IT service

Leadcom SRL

29-06-2015 | EXPIRA LA 01-07-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Alatura-te echipei noastre dinamice si vei gasi la noi un mediu placut, plin de provocari unde nu numai ca iti vei folosi abilitatile si cunostintele ci vei adanci experiența participand la diferite proiecte.

Scopul nostru este sa atragem si sa formam cei mai talentati profesionisti. Cultivam un mediu placut, cu posibilitati de invatare si de impartasire a cunostintelor, incurajand echipa noastra sa-si dezvolte abilitati importante si sa creasca in performanta. Apreciem profesionistii proactivi si ii asistam sa-si dezvolte abilitatile de conducere.



Descrierea jobului:
Cautam un coordonator IT service, care va fi responsabil pentru asigurarea stabilitatii, integritatii si functionarii sistemelor operationale și pentru comertul liniei de produse IT. Acest post a fost deservit pana acum de unul dintre proprietari asa ca avem nevoie de cineva care sa aibe competentele necesare pentru a prelua complet acest departament.

Coordonatorul IT Service:

este responsabil pentru functionarea tuturor sistemelor operationale din intermediul organizatiei;
este concentrat pe serviciile si suportul oferit clientilor;
se asigura de faptul ca procesele decurg conform standardelor cerute care ofera un serviciu de clienti eficient;
este responsabil pentru marfa IT, achizitii si vanzari;
dezvolta un cadru eficient si practic pentru a imbunatati magamentul serviciului de clienți;

Atributii:

Rezolvarea, finalizarea solicitarilor si a reclamatiilor clientilor;
Conducator in proiecte specifice IT; gestioneaza inovatii in cadrul departamentului service (produse, respectiv servicii noi);
Gestioneaza bugetul IT;
Asigurarea compatibilitatii si interoperabilitatii sistemelor informationale ale companiei noastre;
Coordonatorul IT supravegheaza programarile, etapizarile, urmarirea si raportarea activitatilor zilnice si este in acelasi timp o interfata cu clientii eliminand intarzieri si rezolvand reclamatii;
Acest post necesita capacitatea de a lua decizii intr-un mediu avand un ritm alert, abilitati de a comunica informatii in mod clar si a se concentra permanent pe munca.


CERINTE

Minim 3 ani experienta pe un post similar, intr-un rol de coordonator sau lider de echipa;
Capacitate de fi atent(a) la detalii;
- Abilitati de a lua decizii eficiente;
Abilitati excelente de comunicare, stapanirea buna a limbii engleze – scris si vorbit; 
- Capacitati organizatorice foarte bune;
- Experienta in gestiune, urmarire stocuri, operare date; – Abilitatea de a se adapta în lumea schimbarilor permanente ale domeniului digital. – Spirit organizatoric si abilitati de a coordona schimbari intr-un mod al managementului proiectelor – flux de lucru structurat, urmarirea indeaproape a sarcinilor, predare la termen si managementul de risc; – Exceptional written and verbal communication skills are mandatory. Should be able to perform internal and external correspondence efficiently, both written and verbal;
Abilitati de a actiona proactiv si de a lucra pe mai multe probleme simultan, de a coordona schimbari multiple in paralel, fara a pierde din detalii.


BENEFICII OFERITE

Munca @ Leadcom – ce oferim:

Suntem o companie careia ii pasa de faptul ca angajatii sa fie multumiti, respectiv de cresterea companiei. LeadCom ofera nu numai un loc de munca interesant si provocator, dar si un pachet de recompense si beneficii:
Posibilitati de avansare in cariera in functie de abilitati si performanta;
Plan anual de training conceput sa se potriveasca nevoilor individuale, cuprinzand abilitatile hard si soft, dezvoltarea si imbunatatirea acestora;
Evenimente sponsorizate de companie: petreceri, team-building-uri (consolidarea echipei) activitati si competitii de sport (fotbal, baschet, volei, tenis, ping-pong, curse de biciclete)
Beneficii flexibile: beneficii de sport, tichete de masa, telefon, laptop, etc
Pachet salarial motivant plus bonusuri pentru rezultate bune;

Acest loc de munca este realmente o comunitate, astfel ca noi cautam un adevarat jucator de echipa.

Este si o echipa profesionista, unde nu exista jumatati de masura, nu se folosesc expresii de genul “nu stiu” sau “nu se poate”. Trebuie sa fii o persoana sigura de sine si un adevarat om orientat catre rezultate si succes. Daca toate astea suna ca si cum a-i fi tu atunci aplica acum!


DESCRIEREA FIRMEI

Politica noastra este:“Fa ceva in cel mai bun mod posibil sau daca nu poti mai bine nu fa nimic”. In alta ordine de idei: “Noi nu cunoastem imposibilul”

Leadcom a fost o poveste de succes inca de la inceput: am pornit in 2002 ca si companie de comert si am realizat profituri inca de bun inceput.

Pe parcursul anilor ne-am orientat intr-o directie a consilierii, mentorarii si dorim sa urmam aceasta linie si pe viitor.

Deoarece acordam o mare importanta planificarii, analizam tendintele din lume si ne pregatim sa dezvoltam noi branduri care sa satisfaca noi cerinte, noi piete intr-o lume schimbata.