Sales Assistant/Brand Ambassador

Queen Monaco

27-12-2016 | EXPIRA LA 29-12-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Jobul are ca obiectiv activitatea de promovare si vanzare a unui important brand de cafea, pe piata din Oman.
Activitatea de promovare si vanzare va avea loc in mall-uri si centre shopping din Muscat, Oman, in cadrul unor standuri permanente de promovare a brandului.

Responsabilitati:
- promovarea produselor din portofoliul clientului conform manualului de promovare;
- initierea, sustinerea si finalizarea procesului de vanzare in urma activitatii de promovare a produselor din portofoliul clientului;
- consilierea consumatorilor cu privire la consumul de cafea;
- expunerea produselor in cadrul stadului de prezentare respectand principiile de aranjare stabilite de managementul societatii;
- intocmirea rapoartelor de activitate si gestiunea resurselor necesare pentru defasurarea in bune conditii a activitatii;
- tinerea gestiunii clara si corecta a tuturor produselor si materialelor promotionale precum si a materialelor suport primite.


CERINTE

Daca esti o persoana dinamica, comunicativa, entuziasta, sociabila, cu o atitudine pozitiva, aspect fizic placut, cu abilitati de vanzare si putere de convingere, dispusa pentru relocare in Oman pentru o perioada de minim 12 luni, te asteptam sa aplici pentru job si sa te alaturi echipei noastre din Oman.

Candidatul ideal este o persoana care stie sa vanda, sa improvizeze, sa se adapteze in functie de nevoile publicului caruia i se adreseaza, sa comunice asertiv si sa empatizeze, sa fie fluenta in engleza, dispusa la program prelungit.

Cunoasterea limbii arabe constituie un avantaj!


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
- salariu atractiv si competitiv;
- bonus de vanzari;
- training;
- cazare in Oman in sistem sharing; ( sunt acoperite toate costurile de intretinere a locatiei)


DESCRIEREA FIRMEI

Queen Monaco inseamna peste 17 ani de experienta (FMCG, distributie si consultanta) pusi in sprijinul partenerilor sai cu ajutorul echipei proprii!

Calitatea serviciilor este un atribut al celor care privesc in viitor, care construiesc parteneriate, iar investitia in calitate este, dincolo de cea financiara, o investitie umana, o schimbare de mentalitate, o continua educatie spre mai bine, spre performanta si competitivitate!

www.queenmonaco.ro / www.sunfood.ro