Oferte de muncă în Olanda: agricultură de seră, industrie alimentară, industrie metalurgică, logistică

SC GOODMORNING RECRUITMENT SRL

09-05-2014 | EXPIRA LA 08-06-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Datorită ridicării restricţiilor existente pe piaţa muncii din Olanda începând cu 1 ianuarie 2014, compania Goodmorning Recruitment SRL, în trecut Exotic Green Recruitment SRL, cu peste 10 ani experienţă în domeniul plasării forţei de muncă în Olanda, începe să selecteze candidaţi români pentru domenii precum agricultură, logistică, industria alimentară şi metalurgică.


CERINTE

- Cunoştinţe de bază de limbă engleză (constituie un avantaj);
- Experienţa în domeniu nu este obligatorie;
- Permisul de conducere constituie un avantaj;
- Formă fizică bună, clinic sănătos;
- Capacitate de a lucra atât individual, cât şi în echipă;
- Seriozitate, flexibilitate şi disciplină în muncă.


BENEFICII OFERITE

- Cazare în locuințe care corespund standardelor legale în Olanda;
- Transportul la locul de muncă;
- Asigurare medicală;
- Îndrumare la locul de muncă;
- Pregătirea tuturor actelor necesare pentru a munci și locui legal în Olanda;
- Callcenter în limba română.


DESCRIEREA FIRMEI

Goodmorning B.V. a fost înfiinţată în Olanda, la 22 iunie 2001 cu numele Exotic Green. Iniţial, Exotic Green îşi desfăşura activitatea în domeniul plasării de angajaţi temporari în sectorul agriculturii de seră. Cu timpul, firma şi-a extins domeniile de specializare, plasând din ce în ce mai mulţi angajaţi în alte sectoare, printre care cel industrial, alimentar, de construcţii şi logistică.
Goodmorning, în trecut Exotic Green, și-a început activitatea în România în anul 2011. În ultimii 3 ani, sute de angajați români cu cetățenie ungară au fost angajați de Goodmorning B.V. în Olanda. Începând cu 2014, firma recrutează candidați români, cu sau fără cetățenie ungară, ca urmare a ridicării restricțiilor privind dreptul de muncă al românilor în Olanda.
În fiecare zi, în jur de 1500 de angajaţi din diferite țări est-europene merg la muncă pentru clienţii noştri în sectoare precum agricultura de seră, logistică, industrie metalurgică şi industrie alimentară. Angajaţii noştri sunt instruiţi şi ajutaţi de o echipă de 45 de angajaţi permanenţi ai firmei Goodmorning, de la sediul central din Etten Leur şi de la sediile regionale din Steenbergen şi Zwijndrecht, Olanda. Goodmorning deţine propriile spaţii de cazare pentru angajaţi, cel mai important fiind complexul de locuinţe Stella Maris din Steenbergen. Transportul angajaţilor către locul de muncă este asigurat, firma având un parc auto de peste 200 de maşini.
Goodmorning este un nume cunoscut în Olanda, datorită flexibilităţii de care dă dovadă, cunoştinţelor aprofundate în domeniul său de activitate şi disponibilităţii de a încerca şi implementa schimbări inovatoare. Goodmorning este o firmă cu responsabilitate socială, sponsorizând multe instituţii şi evenimente, cel mai important fiind echipa de fotbal NAC Breda, jucătoare în Liga întâi naţională a Olandei.