Izolatori in Norvegia

Work Experience

06-09-2011 | EXPIRA LA 06-10-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania Work Experience cauta muncitori interesati sa lucreze in Norvegia in izolatii.
Lucrarile care se efectueaza sunt: ivelitori de cazane, conducte, rezervoare, şi unităţi de refrigerare. Materialele izolante folosite: azbest, plută, plastic, şi oxid de magneziu pentru a reduce pierderea sau absorbţia de căldură substanta care previne si condensarea umezelii.

Condiţii de lucru:
Muncitorii in izolatii lucreaza, de obicei, in interior. Ei trebuie sa stea mult timp in picioare, aplecatii, în genunchi, şi sa lucreze pe scara. Unele dintre lucrările necesită utilizarea uneltelor de protecţie, cum ar fi măştile, echipamente respiratori, sau alte echipamente complexe de acest gen. Există si pericolul de a fi ars cand se lucreaza cu conducte fierbinti


CERINTE

Compania Work Experience cauta oameni care au cunostinte tehnice in izolatii. Clientul nostru lucreaza in special in izolarea conductelor cu diverse materiale: izolare rece şi calda.
Avem nevoie, de asemenea, de oameni care pot asambla piese finite din metal, inclusiv cei stiu sa produca piese din otel.
Pentru aceasta pozitie, clientul nostru caută, in special, candidaţi cu experienţă din SUA sau Canada, deoarece in aceste tari conditile de munca sunt similare celor din Norvegia si se lucreaza la aceleasi standarde ca in Norvegia.

Nivelul de limba engleza cerut este minim B1 conform Nivelului European de Autoevaluare Lingvistica.


BENEFICII OFERITE

Contractul se semneaza in prima faza pe 3 luni cu posibilitate de prelungire si pentru alte proiecte similare, pentru candidatii care fac o treaba foarte buna

Costurile transportului in Norvegia este suportat de catre angajator urmand ca acesta sa fie dedus ulterior din primul salariu a 2.500 Coroane norvegiene (cca. 300 Euro).C total al calatoriei dus/intors este in jur 4.000 NOK, dar angajatorul acopera acopera diferenta de la 2500 coroane pana la 4000 coroane.
Salariul va fi peste 2500 euro/luna dar in functie de calificarea fiecarui candidat acesta poate creste
Salariul este brut, taxele fiscale in Norvegia sunt intre 26 - 36%, depinde de venituri, toate aceste taxe pot fi recuperate la sfarsit de an fiscal in proportie de 90%
Program de lucru: În mod normal, 37,5 ore pe saptamana - cu posibilitate de ore suplimentare.
Cazare se ofera contra cost si este 135 NOK/zi, aceasta include utilitatile si accesul la internet.
1 Euro ~ 0,13 NOK


DESCRIEREA FIRMEI

S.C. Work Experience S.R.L. este o companie ce are ca principal obiect de activitate selectia si plasarea fortei de munca in strainatate oferind programe de munca sau studiu in America si Europa! Garantia serviciilor noastre, o constituie numarul mare de aplicanti mediati in crestere de la an la an!

Detalii pe www.workexperience.ro