Specialist garantii auto

Manpower Romania

17-03-2017 | EXPIRA LA 16-04-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

In numele Clientului nostru, dealer autorizat BMW, cautam profesionisti pasionati de masini care performeze in postul de Specialist garantii auto.

Descriere post:
- participa activ la solutionarea reclamatiilor venite din partea posesorilor de autovehicule, ca urmare a defectiunilor aparute in perioada de garantie;
- acorda sprijin si consultanta tuturor reparatorilor agreati in ceea ce priveste servisarea in perioada de garantie;
- verifica devizele si facturile aferente reviziilor gratuite, contractelor de flote, campaniilor, promotiilor din service-uri si le centralizeaza;
- gestioneaza contractele de servicii post vanzare incheiate cu clientii detinatori de flote si cu reparatorii agreati;
- gestioneaza, monitorizeaza si mentine controlul costurilor in garantie, in conformitate cu politica producatorului.


CERINTE

- studii superioare finalizate (obligatoriu);
- experienta relevanta in domeniul asigurarilor auto (polite RCA, Casco incheiate pentru marci cunoscute: Mercedes, Audi, WV, etc).
- cunoasterea marcii si a modelelor BMW si MINI (de preferat);
- detinerea permisului auto reprezinta un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Locatie: zona Filaret, dealer autorizat BMW.

Program de lucru: 8 ore/zi, de luni pana vineri si 1 sambata/ luna.


DESCRIEREA FIRMEI

ManpowerGroup este expertul global privind forța de muncă, creând soluții inovatoare în domeniu de aproape 70 de ani. În calitate de experți în forța de muncă, în fiecare zi conectăm la piața muncii peste 600,000 de persoane cu diverse abilități, într-o varietate de domenii și industrii. Familia brandurilor ManpowerGroup - Manpower, Experis, Right Management și ManpowerGroup Solutions – ajută peste 400,000 de clienți din 80 de țări și teritorii să identifice, atragă, dezvolte și gestioneze talentele de care au nevoie, oferindu-le soluții cuprinzătoare și integrate. ManpowerGroup este prezent în România de aproape 15 ani, susținând performanța, creșterea și și flexibilitatea a peste 350 de companii din toate regiunile și domeniile de activitate și conectând mii de candidați talentați și profesioniști cu experiență la oportunitățile potrivite.