COORDONATOR UNITATE - MIERCUREA CIUC

ALPHA BANK ROMANIA

04-03-2011 | EXPIRA LA 03-04-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Persoana vizata pentru aceasta pozitie va coordona activitatea Unitatii Miercurea Ciuc, va promova imaginea, produsele si serviciile Alpha Bank pe plan local, supervizand si motivand o echipa de profesionisti si va identifica oportunitati de dezvoltare a business-ului; el/ ea va propune solutii personalizate de finantare pentru clienti, stabilind parteneriate de durata, bazate pe un inalt nivel de profesionalism. Responsabilitatile includ de asemenea raportari catre celelalte unitati de business si top management.


CERINTE

 Absolvent/a al/a unei facultati cu profil economic;
 Cel putin 3 ani experienta in domeniul bancar, dintre care minim 2 ani experienta profesionala, preferabil, intr-o pozitie similara sau implicand coordonarea activitatilor clientela/ credite;
 Cunoasterea legislatiei bancare si a regulamentului BNR;
 Un nivel bun de cunoastere a limbii engleze (scris si conversatie);
 Abilitati relevante de coordonare, comunicare si relationare interpersonala, orientare catre clienti si catre atingerea obiectivelor propuse;
 Gandirea analitica si un inalt nivel de profesionalism sunt calitati necesare;
 Abilitati excelente de negociere si vanzare;
 Credibilitate, seriozitate, autodeterminare si incredere in fortele proprii, proactivitate, dinamism si capacitatea de rezolvare prompta a problemelor si de prioritizare a obiectivelor-tinta, planificate.


BENEFICII OFERITE

Aplicantii vor avea ocazia sa se alature unei organizatii renumite, ale carei valori sunt: inovatia, onestitatea, flexiblitatea, inteligenta si siguranta, beneficiind de oportunitati de dezvoltare a carierei si un mediu excelent de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

Alpha Bank a fost fondata in 1879 de catre John F. Costopoulos, care a infiintat o societate comerciala de mici dimensiuni in orasul Kalamata.
In 1918 departamentul de banking al firmei J.F. Costopoulos a fost denumit Bank of Kalamata.
In 1924 Banca si-a mutat sediul la Atena, si denumirea acesteia a fost schimbata in Banque de Credit Commercial Hellenique.
In 1947 denumirea a fost schimbata in Commercial Credit Bank iar in 1972 in Credit Bank. In martie 1994 noua denumire a fost cea de Alpha Credit Bank.
In 1999 banca a achizitionat 51% din actiunile Bancii Ioniene.
La 11 aprilie 2000 fuziunea Bancii Ioniene a fost aprobata prin absorbtie de catre Alpha Credit Bank.
Denumirea noii banci, rezultata in urma fuziunii, este Alpha Bank.