Content MARKETING- copywriter - Szovegiro

Country Wild SRL

22-05-2020 | EXPIRA LA 24-05-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dacă vrei sa creezi articole „magnetice” în tematică de autosport și timp liber pentru un simulatorauto, iată ai șansa dacă vorbești perfect limba maghiară.

Légy az a szövegíró és marketinges aki nálunk villogtathatja tudását és kreativitását a Székelyföldi szórakoztató központban, a tied a pénz ha tudsz olyant produkálni, hogy a címzett érezze a több száz lóerő remegését, az égő gumi szagát, és a csikorgását halljam. Ügyes virtuális asszisztens is bizonyíthat tanulékonyságáról.

Az Élménygyár Székelyföldi szórakoztató központba keressük kollégánk. jelige "A Játék Nálunk komoly"
Prémium autósport szolgáltatások és szabadidős tevékenységek a fő téma, valamint lehetséges bővítés a sport- és túrafelszerelés .
Előny a turisztikai szöveg és ajánlat készítési tapasztalat, valamint az autósport világának ismerete, hab a tortán az Assetto Corsa pedálozása illetve esport vagy gamer tapasztalat.
A célközönség néha a huszonéves forróvérű aszfalttépő betyárok, majd a legnagyobb multik elegáns és kimért vezérigazgatói, akikben ott lapul még az aszfalttépő betyár.
Néha magyarul, inkább románul; a nyelvet aktívan és helyesen használó személyről álmodunk.
Olyan megoldást keresünk, akivel tudunk stabil együttműködést építeni, mert az alapoktól kell kezdjük, megtanítani fogalmakat, majd feléleszteni vágyakat.
Szeretünk tanulni és idejében nyugodtan előre dolgozni, legfontosabb elvárásunk, hogy te, aki a partnerünk leszel, szintén szeress újat tanulni.


A cél, Székelyföldön az Élménygyár - szórakoztató központ Romániai promoválásának támogatása. Ez egy menő (hozzád menő) vagyis mobilis szolgáltatás, oda visszük például a bérelhető versenyautó-szimulátort, ahol te, a vendég vagy, ezért kiváló módja egy cég partnereinek szórakoztatására és elbűvölésére, vagy régi és új kollégák teambuildingjére, de szabadidős szórakozásnak, egyszerűen bulizni is tökéletes (autóbuziknak nem ajánljuk mert súlyos függőséget alakít ki).


CERINTE

Cunostinte operare PC constituie avantaj (Microsoft Office – Word, Excel , E-mail). Orice legat de prelucrare foto, video este un plus foarte mare
Limbi vorbite maghiara, romana, preferabil engleza

A feladatok nagy része távmunkában végezhető.


BENEFICII OFERITE

Despre ce visezi? Poti sa obtii!


DESCRIEREA FIRMEI

Zerge szakbolt márkanévvel sport- és túrafelszerelés kereskedelmére szakosodott szaküzletünk van a Hargita megyei városban Gyergyószentmiklóson.
Most épül az Élménygyár - Székelyföldi szórakoztató központot, ez egy menő (hozzád menő :) ) vagyis mobilis szolgáltatás, a vendéghez visszük például a bérelhető versenyautó-szimulátort