Engineering Manager_ Medias / inginer

EuroTriade Romania

14-05-2014 | EXPIRA LA 13-06-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati

Coordoneaza activitatea birourilor: Tehnica Proceselor, Normarea Muncii si Dezvoltare de produs.
Urmareste activitatea inginerilor CAD, elaborarea si administrarea plansetelor de lucru cu ajutorul CAD, emiterea si administrarea de layout-uri de productie, plotarea desenelor de planseta si constructia plansetelor conform desenelor primite de la Customer Centers.
Monitorizeaza constructia, receptia si punerea in functiune a echipamentelor impreuna cu
Customer Center/fabrica pilot.
Urmareste modul in care se aduc modificari continue echipamentelor, modul in care se implementeaza optimizarile, precum si masurile de imbunatatire luate pentru cresterea eficientei si calitatii.
Coordoneaza activitatea referitoare la normarea muncii(studii legate de timpi si procese), la monitorizarea fluxului tehnologic pe banda pe fiecare loc de munca individual si la optimizarea timpilor de stationare.
Raspunde de modul in care se calculeaza timpul de lucru, de modul in care se elaboreaza instructiunile de lucru si instructiunile de procedura, de modul in care se elaboreaza planurile de lucru la banda, si se determina secventele de lucru, precum si de design-ul locurilor de munca
Monitorizeaza procesul de elaborare si administrare a instructiunilor de productie in serie, a listelor referitoare la componetele care intra in componenta produselor companiei, a administrarii si arhivarii desenelor.
Este responsabil de managementul modificarilor


CERINTE

Studii superioare tehnice – profil electric e un plus
Experienta in management minim 5 ani
Experienta in automotive minim 3 ani
Expunere la Project Management
Cunostinte de limba engleza – nivel avansat
Orientare spre dezvoltarea personala si a echipei
Bune abilitati de comunicare, negociere si organizzare
Gandire analitica, strategica
Orientare spre atingerea obiectivelor


DESCRIEREA FIRMEI

EuroTriade este o companie multinationala specializata in domeniul recrutarii avand o experienta de 6 ani in domeniul automotive si tehnic recrutand pentru pozitii de TOP, MIDDLE management si specialisti.

Tipuri de Job-uri active: Calitate (Management, Specialisti), Embedded SW Engineer, Inginer proces, Engineering Manager, Automatisti in locatii precum jud. Brasov, Timisoara, Arad, jud. Sibiu, judetul Alba.