Agent de vanzari

SC Acoperisul Meu SRL

09-09-2015 | EXPIRA LA 09-10-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descrierea jobului:

Postul cuprinde munca de teren si de birou. Contact cu clientii, redactare oferte personalizate.


CERINTE

Candidatul ideal:
Candidatul ideal: onest, loial, prietenos, harnic, cu inițiativă, extrovertit, cu abilități de comunicare și negociere, convingător, dinamic.
Cerinte minime: operare pc, word, excel , permis de conducere categoria B. Studii superioare in domeniul management, marketing constituie un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Bonusuri - in functie de realizarile obtinute


DESCRIEREA FIRMEI

Acoperișul Meu / Mereu la înălțime!

" Acoperișul Meu" vă pune la dispozitie tot ceea ce aveti nevoie pentru constructia acoperisului dorit. Fie ca optati pentru acoperis din tabla tip tigla, tigla metalica cu roca vulcanica, tigla ceramica, tigla din beton sau sindrila noi va putem ajuta. Deasemenea firma "Acoperisul meu" va ofera gama completa de accesorii pentru acoperis (dolie, olane, coama, etc.), folie anticondens, suruburi, scocuri si burlane, cosuri de fum. Pentru a obtine lumina necesara la noi gasiti ferestre de mansarda si luminatoare pentru pod. Va oferim deasemenea scari de pod si scari de incendiu deoarece securitatea fiintelor dragi pentru noi e pe primul loc.

Suntem la dispoziția dumneavoastra cu o gama larga de sisteme profesionale de invelitori in toate dimensiunile si formele.

Partenerii nostri va ofera un montaj profesional.