Programul guvernamental Au Pair

EURO STAFF SOLUTION S.R.L

30-08-2013 | EXPIRA LA 29-09-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

CANDIDATII POT ALEGE OPTIUNEA DE PLATA A TAXELOR DE MEDIERE DIN SALARIU !!!


DESCRIEREA POSTULUI:

Un Au pair lucrează pana in 25 de ore pe saptamana şi castiga un salariu mai mic. Nu este nevoie sa aiba experienta in ingrijirea copiilor si sunt in general proaspat absolventi de liceu sau facultate cei care aplica pentru aceasta pozitie, deoarece pot ajunge sa lucreze in ANGLIA in maxim 2 saptamani, fara sa aiba prea multe responsabilitati si sa adune bani frumosi.

Principalele dumneavoastră RESPONSABILITATI constau în a îngriji copii familiei gazdă, de a-i duce şi aduce de la şcoală sau grădiniţă, după caz, de a-i hrăni, de a vă juca împreună cu ei şi de asemenea de a face menaj uşor în casă, adică să ştergeţi praful, să daţi cu aspiratorul, lucruri pe care oricum le faceţi şi acasă.

Pe lângă aceste responsabilităţi care vă vor ocupa circa 5-8 ore pe zi aveţi o SERIE IMPORTANTA de AVANTAJE:

- Veţi fi plătit(ă) cu minim 70 £ pe săptămână (pentru cei care nu cunosc limba engleza la nivel conversational) şi maxim 100 £ pe saptamana (pentru cei care cunosc limba engleza la nivel conversational). Din experienţa noastră de mai bine de 8 ani pe acest program, mai toţi Au-Pair-i şi-au mărit aceşti „pocket money” muncind în timpul liber, ajungând chiar să-şi dubleze aceste venituri.
- De asemenea, aveţi o şansă extraordinară de a vă perfecţiona nivelul limbii engleze, atât în cadrul familiei gazdă, cât şi prin participarea la cursuri de limba engleză avizate de Oxford sau Cambridge.
- In ciuda faptului ca romanii au inca nevoie de permis de munca pentru a putea lucra in UK in orice domeniu isi doresc, orice Au Pair care sta pentru minim 1 an in UK prin acest program castiga dreptul de a-si stabili resedinta si de a lucra legal in orice domeniu dupa acesta perioada, fara sa mai fie nevoie sa obtina un permis de munca. In acest sens, Euro Staff Solution va ajuta sa va obtineti permisul de munca in maxim 3 saptamani.
- Este o experienţă de viaţă extraordinară care vă oferă şansa de a vă familiariza cu specificul cultural al Marii Britanii şi al zonei în care veţi locui pe perioada în care veţi fi ca un BIG BROTHER pentru copii familiei gazda.
- Castigati bani, fără a avea statutul de angajat, ci de membru al familiei. Veţi fi cazat(ă) într-o cameră separată cu tot ceea ce este necesar pentru a vă simţi confortabil. De asemenea, veţi lua masa împreună cu familia şi veţi avea asigurare medicală plătită de familia gazdă.
- Veţi însoţi familia în excursiile sale.
Familiile va incurajeaza sa lucrati ore suplimentare pentru care veti fi platit. De asemenea, va puteti gasi diferite job-uri part – time, astfel, cei care au plecat prin intermediul Agentiei noastre pana acum au reusit sa-si dubleze banii de buzunar.
* Mother Help-ul lucreaza mai mult fata de un Au Pair si este platit cu minim 100 £ pe săptămână.


CERINTE

CANDIDATUL IDEAL:

Joburile de ingrijire copii au devenit foarte căutate de către foarte multi romani. În general se adresează femeilor pentru ca acestea intrunesc mai multe calitati pentru a putea avea grija mai bine de copii.

CONDITII:


- cunoasterea limbii engleze la nivel de conversatie
- sa nu mai fi fost Au Pair in Marea Britanie
- cazier curat
- placere sau experienta in supravegherea copiilor
- constituie avantaj detinerea unui permis de conducere categoria “B”.


BENEFICII OFERITE

COSTURI PROGRAM:

- Comision de mediere - In functie de momentul pe care il alegeti pentru plata acestui comision, alegeti una din variantele de mai jos care vi se potriveste:

- 270 Lire Sterline - Daca se plateste la semnarea contractului de mediere, in urma sustinerii interviului si acceptarii in program.
- 324 Lire Sterline - Daca se plateste la semnarea contractului cu familia gazda, inainte de plecarea din tara.
- 432 Lire Sterline - Daca se plateste din primul castig.
- 540 Lire Sterline - Daca se plateste in 3 rate lunare, din castigul lunar, cate 180 Lire Sterline / luna.

- ~200 – 250 euro – Costul biletului de avion Romania-Marea Britanie (costul biletului poate varia in functie de perioada din an in care se pleaca).


DESCRIEREA FIRMEI

EURO STAFF SOLUTION este o agentie de recrutare si plasare forta de munca in strainatate, care iti ofera cele mai numeroase programe de studii si practica, studii in strainatate si locuri de munca in strainatate!

EURO STAFF SOLUTION este una dintre cele mai profesioniste agentii, care ofera la acest moment cea mai mare gama de oferte de munca in strainatate. Pe langa medierea de joburi in strainatate, compania noastra ofera cele mai atragatoare programe de munca, care includ loc de munca asigurat si permis de munca, in tari de mare interes pentru romani, dar in care accesul pe piata muncii se face dificil datorita restrictiilor de munca impuse de respectivele tari, precum ANGLIA, Germania, ITALIA, etc.

EURO STAFF SOLUTION isi desfasoara activitatea la nivel national, recrutand candidati din toate localitatile din Romania. Compania noastra se poate lauda in prezent cu candidati plasati cu succes in diferite tari si domenii de activitate, incepand de la necalificati pana la specialisti de top.

De asemenea, compania noastra va ofera consultanta specializata cu privire la legislatia muncii din tara in care doriti sa munciti.