Oferte de munca in Marea Britanie - ptr persoanele de cetatenie maghiara

COM INVEST

02-02-2012 | EXPIRA LA 03-03-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Oferim contracte de munca cu incepere imediata, in Marea Britanie ( pozitii in domeniul Hotelier / Turistic : ospatar, barman, bucatar, cameriste, receptionere) – disponibile doar cetatenilor maghiari.
Salarizarea incepe de la 6.08 lire pe ora si poate creste in functie de experienta in munca; masa si cazarea sunt asigurate de catre angajator. Se solicita cunoasterea limbii engleze.


CERINTE

cunoasterea limbii engleze


BENEFICII OFERITE

Salarizarea incepe de la 6.08 lire pe ora si poate creste in functie de experienta in munca; masa si cazarea sunt asigurate de catre angajator.


DESCRIEREA FIRMEI

Com Invest este o companie care activeaza in domeniul resurselor umane, training si cultural exchange de 10 ani.


Compania noastra ofera oportunitatea oricarei persoane de a beneficia de experiente de munca inedite in locatii deosebite, experiente care sunt determinante pentru evolutia personala si profesionala.

Com Invest sustine si incurajeaza posibilitatea oricarei persoane de a munci si calatori, de a acumula cunostinte si prieteni noi pe toate continentele.


In cei 10 ani de activitate, Com Invest a contribuit cu succes la experientele de munca a peste 2000 de clienti, in peste 100 de proiecte pe 4 continente.