LUCRATORI IN DEPOZITE IN UK ( MANIPULANTI COLETE )

SC EUROPRORECRUIT SRL

18-05-2015 | EXPIRA LA 17-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania EUROPRORECRUIT selecteaza urgent lucratori in depozite, in cele mai mari companii din UK: DHL/ Mark&Spencer / B&Q/ Unilever.

Daca esti interesat de aceasta oferta si cunosti limba engleza, te invitam sa te inscrii pe acest program pe care se pleaca foarte rapid!

Documente necesare pentru inscriere:

- CV in engleza (se va utiliza aplicatia online disponibila pe site);
- O poza tip pasaport si o poza tip 9/13 la tinuta office (se pot incarca direct pe site, completand formularul de aplicare disponibil);
- Copii xerox: buletin, certificat nastere, certificat casatorie (daca e cazul), pasaport (daca aveti);
- Cazier judiciar;
- Adeverinta medicala de la medicul de familie, cu specificatia "clinic sanatos si apt de munca din punct de vedere psihic si fizic";
- Copii xerox dupa ultimele diplome de studii;
- Detalii cont bancar din UK (daca exista deja);
- Copie National Insurance Number (daca exista deja).


CERINTE

- Atitudine buna si dorinta de munca;
- Dexteritate buna in manipularea obiectelor;
- Limba engleza la nivel mediu conversational;
- Seriozitate;
- NU exista limita de varsta;
- NU se cere experienta / calificare.


BENEFICII OFERITE

- Candidatii selectati vor incheia foarte repede contractul comercial cu firma britanica pentru care vor presta serviciile;
- Castigul va fi intre 6.50 - 7.90 Lire Sterline/ora;
- Castig atractiv, cuprins intre: 1000 - 1500 Lire Sterline/luna;
- Castigul va fi platit saptamanal, dar primul castig se primeste la sfarsitul celei de-a doua saptamani de munca;
- Se lucreaza 37,5 - 60 ore/ saptamana;
- Se va lucra in depozite, in conditii de munca normale.

Costuri:

A) Tariful pentru serviciile de intervievare si verificare eligibilitate candidati este in valoare de 360 lei, (inclusiv TVA), la momentul semnarii contractului de mediere.

B) Tariful de evaluare si procesare dosar inscriere este descris mai jos. In functie de momentul pe care candidatul il alege pentru plata acestui tarif, acesta va plati:

• VARIANTA 1: 200 Lire Sterline (inclusiv TVA) - Daca candidatul alege sa plateasca la semnarea contractului comercial cu compania din Marea Britanie, inainte de plecarea din Romania.

• VARIANTA 2: 400 Lire Sterline (inclusiv TVA), platibili astfel: 100 Lire Sterline la semnarea contractului comercial cu compania din Marea Britanie si 300 Lire Sterline in maxim 35 zile de la data la care a inceput sa presteze munca la compania din Marea Britanie pentru candiatii care aleg aceasta varianta de plata a tarifului.

NU se percep tarife de mediere pentru acest proiect de recrutare.


* Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!


DESCRIEREA FIRMEI

EUROPRORECRUIT este o agenţie de recrutare cu experienţă în selecţia şi plasarea forţei de munca în străinătate, acreditată de Ministerul Muncii, cu sediul in București.
Recrutam candidati din toate localitatile din Romania pentru diferite domenii, fiind un lant de incredere intre persoanele in cautarea unui loc de munca si companiile angajatoare.
De asemenea, oferim consultanta si orientare in cariera, suport pentru pregatirea tuturor formelor legale precum si monitorizarea candidatilor pe tot parcursul derularii contractelor de munca ale acestora.