Ingrijire Persoane - UK

Maraly Recruitment

17-07-2012 | EXPIRA LA 19-07-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Maraly Recruitment acreditata de ITM Cluj, ofera locuri de munca pe post de Care Assistant (Asistent Ingrijire Persoane) in unitati de asistenta sociala din Marea Britanie (azile de batrani) cu permis de munca (yellow card) eliberat de Home Office.


CERINTE

Femei, barbati, cupluri.
Nu se cere experienta, doar limba engleza la nivel de conversatie.


BENEFICII OFERITE

- Salar brut intre 6.08 - 8.00 Lire/ora. O parte din taxele platite catre statul englez se returneaza ulterior prin programul Tax Back.
- 40 ore/saptamana + ore suplimentare platite.
- Cazare asigurata de angajator contra cost (aproximativ 50-60 Lire/saptamana in functie de locatie)
- Masa pe durata programului de munca in functie de companie
- Asigurare medicala
- 1 luna/an concediu de odihna platit
- Asistenta in obtinerea yellow cardului (permisul de munca) de la Home Office (programare, intocmire acte dosar pt aplicatie)
- Asistenta dupa 1 an de munca pentru obtinerea "Blue Cardului", care ii ofera aplicantului dreptul de munca pe tot teritoriul Marii Britanii in orice domeniu si fara nici o restrictie.

Asistentii medicali au posibilitatea de echivalare a diplomei si promovare pe post de asistent medical cu un salar intre 12-20 Lire/ora. Asistentii medicali care au deja echivalata diploma si detin PIN number le putem oferii locuri de munca direct pe post de asistent medical.

TOATE DETALIILE DESPRE OFERTA NOASTRA, ACTE NECESARE PT DOSAR, COMISIOANE, LE GASITI ACCESAND:

www.maraly.ro

!!! Maraly Recruitment trimite candidatii in UK doar in momentul cand locul de munca este sigur 100% si nu la sustinere de interviuri sau pt a astepta in UK gasirea locului de munca. Nu trimitem ca Self Employed (prestari servicii in regim PFA).

Putem dovedi cu yellow carduri obtinute, cum prin intermediul nostru au mai plecat si pleaca permanent persoane in UK.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de selectie si plasare forta de munca in strainatate, acreditata de ITM Cluj. Tel: 0364 804499; 0745904094, info@maraly.ro, www.maraly.ro