INGRIJIRE COPII LA DOMICILIU IN ANGLIA - AU PAIR

SC EUROPRORECRUIT SRL

08-06-2015 | EXPIRA LA 08-07-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Esti o persoana calda, rabdatoare, iubitoare de copii si iti doresti un job in UK cu un castig atractiv?

Atunci iti punem la dispozitie programul "Ingrijire copii la domiciliu in Anglia - AU PAIR".

RESPONSABILITATI:

- Principalele responsabilitati constau în a îngriji copiii familiei gazdă, de a-i duce şi aduce de la şcoală sau grădiniţă, după caz, de a-i hrăni, de a se juca împreună cu ei şi de asemenea, de a face menaj uşor în casă, adică să ştearga praful, să curete cu aspiratorul, etc...


CERINTE

- Persoana calda, rabdatoare, iubitoare de copii;
- Placerea si deschiderea de a lucra cu copiii;
- Experienta in ingrijirea copiilor constituie un avantaj semnificativ;
- Limba engleza la un nivel cel putin conversational;
- Detinerea permisului de conducere categoria B, constituie un avantaj.


BENEFICII OFERITE

- Castig atractiv + ore suplimentare platite;
- Cazarea si masa sunt GRATUITE;
- Asigurare medicala platita de familia gazda;
- Se acorda bonusuri in functie de performantele candidatului;
- PLECARE RAPIDA!!!

COSTURI:

1) Tariful de evaluare a eligibilitatii este in valoare de 20 Lire Sterline, platibili in lei la cursul BNR din ziua platii, la data semnarii contractului de mediere, in momentul inscrierii in program.
2) Tariful de mediere este in valoare de 500 Lire Sterline, platibili in lei, la cursul BNR din ziua platii (si nu se achita inainte, ci dupa primul castig, in 2 rate lunare egale de cate 250 Lire Sterline), insa candidatii pot avea posibilitatea de reducere a acestui tarif, alegand una din cele 2 optiuni de plata de mai jos:
- 300 Lire Sterline (beneficiind astfel de o reducere de 40%), daca aleg sa plateasca la semnarea contractului cu familia gazda din Marea Britanie, inainte de plecarea din tara.
sau
- 200 Lire Sterline (beneficiind astfel de o reducere de 60%), daca aleg sa plateasca la semnarea contractului de mediere, in urma sustinerii interviului si acceptarii in program.
3) Candidatul mai trebuie sa achite:
- Biletul de avion.

* Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!


DESCRIEREA FIRMEI

EUROPRORECRUIT este o agenţie de recrutare cu experienţă în selecţia şi plasarea forţei de munca în străinătate, acreditată de Ministerul Muncii, cu sediul in București.
Recrutam candidati din toate localitatile din Romania pentru diferite domenii, fiind un lant de incredere intre persoanele in cautarea unui loc de munca si companiile angajatoare.
De asemenea, oferim consultanta si orientare in cariera, suport pentru pregatirea tuturor formelor legale precum si monitorizarea candidatilor pe tot parcursul derularii contractelor de munca ale acestora.