Bona / guvernanta in Anglia

COM INVEST

07-05-2008 | EXPIRA LA 29-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

COM INVEST ofera contracte de munca pe pozitia de babysitter, in Anglia. Durata contractului este de 1 an de zile.

Responsabilitatile care-i revin babysitter-ului sunt: pregatirea copiilor dimineata , iar seara cand se intorc pregatirea lor pentru cina si culcare; menaj usor in casa. Mama munceste acasa, astfel ca vei avea un ajutor continuu.
Pentru mai multe detalii asteptam mesajele voastre.


CERINTE

Cunoasterea limbii engleze. Reprezinta avantaj: carnet de conducere categoria B si experienta anterioara cu copiii.


BENEFICII OFERITE

Salarizare intre 70-200 lire/saptamana.Se asigura cazare si masa gratuite.


DESCRIEREA FIRMEI

Com Invest este o companie al carui principal obiect de activitate este: Selectia si plasarea fortei de munca, iar prin programele oferite plaseaza studenti, absolventi de facultate, specialisti si persoane cu varsta pana in 40 de ani, in tari din intreaga lume. Programele oferite sunt: de munca (work&travel, seasonal- work), culturale si schimb de experienta (training, au-pair), studiu, calatorie. Tarile vizate in mod special sunt SUA, UK, Australia, Germania, Spania, Olanda, Belgia si Franta.
Avand o activitate progresiva compania detine in prezent 2 birouri: Cluj-Napoca si Sibiu si colaboratori in peste 10 orase din tara. Stafful nostru, caracterizat de profesionalism si avand o pregatire de specialitate a castigat reputatia companiei atat pe plan intern cat si international, si stima aplicantilor nostri.